Beregn pris »

FUE Klinikken

Professionel hårtransplantation i Tyskland med dansktalende personale

FUE KLINIKKEN
4.1/5
 • Grundlagt: Ukendt
 • Placering: Berlin og København
 • Metoder: FUE + LION Implanter
 • Medicinsk team: Godkendt personale af de tyske sundhedsmyndigheder
 • Operationsstue: Egen klinik, intet sygehus
 • Certificeringer: Godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder
 • Behandlinger pr. År: Ukendt
 • Priser: fra 15.000 kr
 • Maksimum antal transplantater pr. Behandlingssession: Mellem 500 og 5000
 • Finansiering: Nej
 • Pakkepriser: Ja
 • Garantier: Ja
 • Talte sprog: dansk, engelsk og tysk
 • Andre behandlinger: Nej
 • Tilbyder støtte efter operationen: Eftersamtale og Halvårstjek
 • Kontakt: Kan kontaktes på telefon mandag – fredag 09.00-17.00, emails indenfor 24 timer
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION
FUE klinikken er en moderne klinik i hjertet af Berlin og tilbyder behandlinger inden for FUE-metoden, herunder LION implantater. Klinikkens personale er specialister på området, hvilket blandt andet betyder, at klinikken udelukkende udbyder behandlinger inden for hårtransplantation. Klinikken henvender sig primært til danske, tyske, engelske og svenske patienter, og tilbyder dig derfor behandling fra et dansktalende personale. Fordelen ved klinikken er, at hårtransplantation i Tyskland typisk er billigere end i Danmark, og samtidig er kvalitetsniveauet på linje med det danske. Klinikkens personale og behandling er begge godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder.

Tyskland er kendt for deres grundighed og kvalitetsstandarder, hvilket danner grundlag for FUE-klinikkens behandlinger. På klinikken anvendes FUE-metoden, hvor små grupper af hårsække flyttes til områder med manglende hårvækst. Denne metode implanterer derfor naturligt hår fra andre områder og er en af de mest effektive og skånsomme behandlingsmetoder til afhjælp af hårtab.

Blandt de nyeste teknikker inden for FUE behandling bruges LION implantater, som er anvendt hos FUE-klinikken. Klinikken anvender desuden en manuel metode med pincet til større behandlinger. Pincet er at foretrække til større områder, da metoden er mindre tidskrævende. Du kan læse mere om FUE i vores Poseidon klinik anmeldelse.

Tysk kvalitet og nyeste teknologier på FUE Klinikken

Klinikk Tyskland
Hos FUE klinikken har de stor fokus på at skabe trygge rammer og tilbyde personale, som er specialister inden for feltet. Hos klinikken kan du finde vejledning til forløbet, samtale efter behandlingen samt et halvårstjek, som foregår i afdelingen i København V. Selve behandlingen foregår i Berlin, og der er fuld garanti på alle behandlinger. Samtidig udføres behandlingen hos FUE klinikken 100 % smertefrit.
Man med smukt hår

Et billigere alternativ til hårklinik i Danmark

Ønsker du en hårtransplantation i udlandet, er det naturligvis vigtigt at være orienteret om forholdene for den pågældende klinik. FUE-klinikken har generelt klaret sig ret godt på trustpilot med 4,2 stjerner. Den gode service og det dansktalende personale er blandt andet fremhævet af tidligere danske klienter til FUE-klinikken i Berlin.

Tager du et kig på hårtransplantation i Berlin, kan du få glæde af at læse de danske FUE-klinikken erfaringer, du blandt andet finder på trustpilot og klinikkens hjemmeside. Priserne er lidt billigere i Berlin end i Danmark, og overvejer du hårtransplantation i Tyskland, kan du kigge efter godkendelse fra de tyske sundhedsmyndigheder, hvor du kan regne med samme standard som det danske. FUE-klinikken har godkendelse fra sundhedsmyndighederne i Tyskland samt Gesundheitsamt.

FAQ - om FUE-klinikken

Hos FUE Klinikken kan du tage hjem samme dag, som din behandling udføres. Klinikken vurderer et tidsrum på mellem 3-7 timer, afhængigt af omfanget. Under behandlingen bedøves du lokalt, så du er vågen undervejs og dermed frisk i timerne efter.
Klinikken tilbyder behandling i Berlin og efter de tyske prisniveauer, som typisk er billigere end de danske priser. Priserne starter fra 15.000 kroner og opefter.
Risiciene ved hårtransplantation er de samme som ved de fleste mindre kirugiske procedurer. Der anvendes kun lokalbedøvelse og i dagene efter, skal du anvende en særlig spray.

hartransplantation.dk hjælper vi dig godt på vej til at vælge den rigtige klinik og få prissammenligninger. Kontakt os for at få et optimalt tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website