Beregn pris »

Hårtransplantation Tyrkiet

Alt hvad du skal vide omkring din hårtransplantation i Istanbul

Hårtransplantation i Tyrkiet er meget eftertragtet og værdsat af tusinder af mænd og kvinder, som har problemer med tyndt hår eller skaldethed. Grunden til dette fænomen er, at Tyrkiet gennem de seneste år, har specialiseret sig i hårtransplantationer, og derfor er det højtuddannede læger og kirurger, som står i spidsen for landets moderne og veludstyrede hårtransplantation klinikker. Uanset hvilket problem du lider under med dit hår, så kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med de førende klinikker, til hårtransplantation i udlandet, sådan at du kan få meget mere at vide om aktuelle priser og tilbud. Når du udfylder vores formular, får du en gratis konsultation med en specialiseret læge fra en af de klinikker, vi samarbejder med: eksempelvis i Istanbul som har nogle meget fine anmeldelser. Inden du tager den endelige beslutning om en hårtransplantation, kan du bruge os, til at sammenligne priser fra samtlige klinikker, sådan at du bekvemt kan vælge den, der passer bedst til dit budget.

FUE Hårtransplantation i Tyrkiet

Der anvendes mange metoder mod hårtab og tyndt hår, og det kan være svært selv at finde ud af, hvilken man bør vælge. Af samme grund vil du få en gratis konsultation hos en specialist, når du udfylder vores formular. Denne specialist vil bedømme dit specifikke tilfælde og derudfra tilråde dig den metode, der vil give dig det bedste resultat. Dette kunne eksempelvis være en FUE hårtransplantation i Tyrkiet.

Her på hårtransplantation.dk kan du læse mere om de metoder der anvendes, når du får en hårtransplantation i Tyrkiet. Sådan at du fx ved, hvad en behandling med DHI går ud på og hvad FUT- og FUE-metoden helt konkret er for noget. Samtidig kan du også finde en stor mængde anden nyttig information her på siden, som kan være til stor gavn at læse, inden du beslutter dig for at få en hårtransplantation i udlandet. Der er nemlig flere vigtige aspekter at tage i betragtning, inden du rejser – og dem giver vi dig et overblik over her.

Prisen på hårtransplantation giver råd til ferie

Prisen på en hårtransplantation i Tyrkiet er meget gunstigere end her til lands. Selv om der er tale om et Europæisk land, er lønningerne meget lavere end her og samtidig har de ikke de samme skat- og moms afgifter, som vi har. Dette gør at du kan få din hårtransplantation udført på en klinik med godt omdømme i skønne feriebyer som fx Istanbul eller Ankara til en meget lav pris. Vælger du os som din mægler, så sørger vi for alt det praktiske. Foretrækker du dog at rejse på egen hånd, er der nogle forholdsregler du bør kontrollere og overholde.

Tyrkiet besøges hvert år af tusindvis af turister. Det fantastiske vejr og de lækre strande samt den spændende kultur, og ikke mindst de billige priser, gør landet til en yndet turistdestination. Derfor kan det være en god idé, at få en hårtransplantation i Alanya, samtidig med at du holder en velfortjent ferie. Med den pris på hårtransplantation der er normen i Tyrkiet, sparer du nemlig en masse penge og dem kan du med fordel bruge på at feriere lidt. Desuden bør du alligevel være i landet et par dage forinden indgrebet, sådan at du er udhvilet og frisk til proceduren. Husk at du for at kunne rejse ind i Tyrkiet skal have et pas, der som minimum er gyldigt i 150 dage frem.

Find den bedste pris på din hårtransplantation

Hvis du selv bestiller hårtransplantation i Tyrkiet

Har du taget beslutningen om at få foretaget en hårtransplantation i Tyrkiet, så er det vigtigt at du vælger en seriøs og licensieret kirurg. International Society of Hair Restoration Surgeons (ISHRS), har indført en metode til at måle den procentvise overlevelsesrate for hårsækkene transplanteret på en tyndhåret hovedbund. “Follicle transection rate” eller FTR er et mål som viser, hvor dygtig kirurgen er. Erfaring og fingerfærdighed kræves for at foranstaltningen er på et godt niveau. I valget af den hårklinik der skal foretage en hårtransplantation i udlandet, er en høj FTR således en indikation af at du kan følge dig tryg i kirurgens hænder. Uanset om det er en FUE hårtransplantation i Tyrkiet, du har bestemt dig for eller en anden metode og land.

Når du har lavet en aftale om en hårtransplantation i Danmark eller udlandet, skal du altid læse det aftalte omhyggeligt. Seriøse klinikker giver skriftlige garantier, der viser detaljeret de forskellige dele, der er inkluderet i dine omkostninger ved hårtransplantation i Tyrkiet. Ligeledes skal du forvisse dig om, at efterplejen er inkluderet i den pris du får. Kontroller også med din forsikring, hvilke betingelser er gældene, for ligesom med andre medicinske procedurer er det vigtigt at du er ordentligt forsikret.

Andre vigtige faktorer til den selvstændige hårtransplantation i Tyrkiet

Når du selv eligerer en klinik til at udføre din hårtransplantation i Tyrkiet, så vælg altid klinikker med kirurger der er medlemmer af International Society of Hair Surgeons eller International Hair Care Surgeons. En seriøs hårklinik, transplanterer aldrig mere end det tilladte antal hårsække og sikrer, at du har donorhår tilbage til eventuelle fremtidige korrektioner. Du bør også sikre dig at den udvalgte klinik har godt og moderne udstyr.

Teknologien har gjort utrolige fremskridt i PRP, og der er en stor forskel mellem ældre og nyere maskiner. Ligeledes skal kirurgen kunne dokumenter sin erfaring. Jo flere års erfaring, jo større succesrate.

Aftal altid faste priser, sådan undgår du at få en ubehagelig overraskelse undervejs. Et godt tip kunne være at vælge en pakkerejse, med alt inkluderet i prisen. De sidste ting du bør vide, følger i listen nedenfor.

  • En hårtransplantation i Tyrkiet koster fra ca. 11.000 danske kroner
  • De bedste tilbud kombinerer ofte rejsen, kørsel, hoteller og hårtransplantation på en anerkendt klinik
  • Hvis du bestiller en pakkerejse, er det muligt at medbringe en ven billigt
  • Prisen på hårtransplantation i Tyrkiet inkluderer normalt shampoo og eventuel medicin
  • Med vores hjælp kan du få en gratis online konsultation på en licenseret klinik

Vi hjælper dig meget gerne med al det praktiske, til din hårtransplantation i Tyrkiet. Både hvad sammenligning af priser gælder og med valget af den mest kvalificerede kirurg. Skulle du dog bestemme dig for at klare det hele selv, så er du velkommen til at bruge de vejledninger, vores team af eksperter inden for området, har delt ud af her på hårtransplantation.dk.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website