Beregn pris »

My hair clinic

Ønsker du en hårtransplantation i Danmark?

My hair clinic
4.6/5
 • My hair clinic anmeldelse
 • Grundlagt: 2004
 • Placeringer: København S, Islamabad, Oslo, London
 • Metoder: FUE-metoden, lateral slit
 • Medicinsk team: Dr. Hussain og lægeteam
 • Operationsstue: Egen klinik, intet sygehus
 • Certificeringer: Ukendt
 • Behandlinger pr. År: n/a
 • Priser: Fra 12.000 kr.
 • Maksimum antal transplantater pr. Behandlingssession: n/a
 • Finansiering: Selvfinansieret
 • Pakkepriser: Nej
 • Garantier: Ukendt
 • Talte sprog: Dansk, engelsk
 • Forberedelse: n/a
 • Andre behandlinger: Nej
 • Tilbyder støtte efter operationen: Ja
copenhagen-3654991_1280
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Ønsker du en hårtransplantation i Danmark, vil det oftest foregå gennem en dansk klinik, mens selve behandlingen udføres i udlandet. My Hair Clinic er en skandinavisk klinik, der har til huse i det hyggelige Ørestaden, ikke langt fra København C. Her får du en gratis online konsultation. Klinikken har stort fokus på dine personlige behov, da ikke to hårtransplantationer er ens. Klinikken har en flad struktur og konsultation i Danmark, så du får nem adgang til lægerne allerede fra din første samtale, før du møder op til behandlingen. Det er derfor på service, personlig konsultation og tryghed, klinikken gerne vil kendes.

Specialister i FUE-metoden hos My Hair Clinic

Hos My Hair Clinic anvendes FUE-metoden, som er den nyeste og mest populære teknologi inden for hårtransplantation. Metoden er nem og skånsom, da lægerne med denne metode kan udføre hårtransplantation meget præcist og nøjsomt. Levedygtige hårsække høstes enkeltvist og overføres til det ønskede område, hvilket skaber et naturligt look og et mindre kompliceret efterforløb. Behandlingen udføres af specialiserede kirurger, heriblandt Dr. Hussain, som har mange års erfaring inden for hårtransplantation og er uddannet fra Københavns Universitet. Der er derfor mulighed for at få en dansktalende læge hos klinikken.

Hos My Hair Clinic kan du vælge behandling i København og Islamabad. Her er der afsat god tid til dig som klient, og den personlige service er en af de ting, klinikken gerne vil kendes på. På operationsdagen er der fx god tid til en samtale inden forløbets start. Klinikken har generelt fået fine anmeldelser fra tidligere klienter, som blandt andet skriver meget positivt om læge Dr. Hussain.

Anmeldelser af My Hair Clinic

Klinikken har ikke nogen anmeldelse på trustpilot endnu, men klinikken omdømme og brugernes oplevelser ligger højt og med mange stjerner på sider som Mylooks. Både resultatet, et serviceminded personale og trygheden ved at være velinformeret gennem hele forløbet fremhæves positivt af tidligere klienter. Ikke mindst faciliteterne omkring klinikken i Islamabad beskrives som meget tilfredsstillende.

Er du interesseret i en hårtransplantation i København, tilbyder My Hair Clinic dig en gratis online konsultation og kontakt med klinikkens speciallæge Dr. Hussain, som selv er uddannet fra Københavns Universitet og derfor taler flydende dansk. Prisen for at vælge en hårtransplantation i Danmark er en del dyrere end i Islamabad, men sammen med klinikkens personale gennemgås dine muligheder for behandling. Der er samtidig mulighed for behandling af hårtab i Oslo og London.

FAQ- ofte stillede spørgsmål om hårtransplantation

My Hair Clinic anvender FUE-metoden til behandling af hårtab. Inden selve behandlingen aftaler du sammen med kirurgen, hvorfra hårsækkene flyttes, og donorområdet bedøves, hvorefter hårsækkene udtages. Anden del af behandlingen foregår ved, at kirurgen anvender 3D orientering til at placere grafts i det ønskede område.

Priserne afhænger af klinikken, men også af antal grafts, som ønskes flyttet. I Danmark starter prisen på 12.000, mens den starter på 6.000 i Islamabad.

Hos Hartransplantation.dk kan du se, hvor du kan booke en gratis konsultation, fx. hos My Hair Clinic. Bor du langt fra hovedstaden, kan du også vælge en mail konsultation.

Når du skal vælge behandling af hårtab, kan du med fordel bruge Hartransplantation.dk. Vi står klar til at hjælpe dig videre, så snart du har kontaktet os via formularen.

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website