Beregn pris »

Novo Hair Tyskland

Novo Hair Tyskland anmeldelse

Hårtransplantation i Tyskland

Novo Hair Tyskland
4.8/5
 • Novo Hair Tyskland generel information
 • Grundlagt: Ukendt
 • Placeringer: Tyskland og Danmark
 • Metoder: FUE-metoden
 • Medicinsk team: Team bestående af specialister
 • Operationsstue: Egen klinik
 • Certificeringer: Ukendt
 • Behandlinger pr. År: Over 5.000 siden start
 • Priser: Fra 200 €
 • Maksimum antal transplantater pr. Behandlingssession: 1000 hårsække
 • Finansiering: Ja
 • Pakkepriser: Nej
 • Garantier: Livslangt resultat. statslig anerkendt klinik
 • Talte sprog: Tysk og Dansk
 • Forberedelse: Ja
 • Andre behandlinger: Skæg- og øjenbrynstransplantationer. Hårpigmentering og PRP-behandling
 • Tilbyder støtte efter operationen: Ukendt
pexels-photo-208699
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Novo Hair har adresse både i Danmark og i Tyskland, så denne klinik, kunne være et godt valg for dem, der har forbindelser til Tyskland eller dem, der ofte rejser dertil af andre grunde. Novo Hair Tyskland, har det samme gode ry og professionalisme som klinikken i Danmark; og ydermere, er der gratis parkering. Overvejes der en hårtransplantation i Tyskland, er denne klinik anbefalingsværdig, da de er professionelle til fingerspidserne og har stor erfaring med at behandle hårtab af forskellige grader. Også hvad pris på hårtransplantation angår, hører denne klinik ikke til de dyreste.

Novo Hair Tyskland - hårtransplantation med FUE-metoden

FUE-metoden er den mest anvendte til hårtransplantationer, både her i Danmark, Tyskland og i Tyrkiet. Grunden hertil er, at det er den metode, der giver de bedste resultater. Under proceduren anvendes der hverken skalpel eller sting, hvorfor det nærmest er umuligt at se, at der er foretaget et indgreb. Novo Hair i Tyskland tilbyder også transplantation af hår til kvinder, der eksempelvis ønsker tættere øjenbryn og til mænd, der kunne tænke sig mere fylde i skægget. Det er nemt at komme til og fra klinikken, og omgivelserne er afslappende og diskrete.

Ventetiden er ikke lang, men man har mulighed for at høre musik eller se film imens man venter. Det er en læge som vurderer det individuelle tilfælde af hårtab og hvilken metode, der bør anvendes. Det kan forekomme, at det er anbefalingsværdigt at benytte en anden metode, end den omtalte FUE teknik. Da en høj hårgrænse ikke kræver den samme behandling som en alopeci.

Novo Hair Tyskland anmeldelse

Omdømme af Novo Hair i Berlin. Der er mange tilfredse patienter, som omtaler klinikken i Berlin meget positivt. Faktisk så har den 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og det siger en del om både klinikken, personalet og de mange hårtransplantationer, der er foretaget hos dem gennem de sidste år.

Skal der foretages en hårtransplantation i Tyskland, er denne statslige anerkendte klinik uden tvivl et godt valg. Klinikken behandler ikke kun mænds problemer med hårtab, men tilbyder også hårtransplantation til kvinder i alle aldre. Er problematikken et ikke fyldigt skæg er det også muligt at få tilføjet hår fra et donorområde i det omfang det er nødvendigt; det samme gør sig gældende med øjenbryn. Efter anmeldelserne af klinikken at dømme, er denne procedure meget succesfuldt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Novo Hair Tyskland – Resultatet efter en hårtransplantation er varigt. Med andre ord: så længe man holder en almindelig og fornuftig livsstil, så har man det transplanterede hår resten af levetiden ud. Men skyldes hårtabet eksempelvis fejlernæring, skal man bryde dette mønster for et varigt resultat.

Prisen kommer an på det individuelle behov patienten har. Er det en hårlinje der skal ordnes, koster det ikke det samme som fx et tilfælde af en skaldet isse.

Ja, men ikke med det samme. Det anbefales, at man først begynder at dyrke sport når der er gået et sted mellem 2 og 3 uger efter transplantationen.

Få en gratis sammenligning af priser på hartransplantation.dk. Vi hjælper med at finde den rette klinik og den pris, der ikke slår økonomien ud af kurs.

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website