Beregn pris »

Novo Hair

Hårtransplantation i Danmark hos Novo Hair

NOVO HAIR KLINIKKEN
3.9/5

Novo Hair

 • Novo Hair København – Anmeldelse
 • Grundlagt: Der er ikke forfundet relevant information vedrørende grundlæggeslen
 • Placeringer: København og Tyskland
 • Metoder: FUE-metoder
 • Medicinsk team: Team af specialiserede europæiske læger
 • Operationsstue: Egen klinik
 • Certificeringer: Godkendt af Sundhedsstyrelsen og medlem af ISHRS
 • Behandlinger pr. År: Ikke specificeret
 • Priser: Fra 15.000 til 20.000 danske kroner
 • Maksimum antal transplantater pr. Behandlingssession: Ca. 3000 hår
 • Finansiering: Billigt lån gennem Resursbank
 • Pakkepriser: Nej
 • Garantier: Garanti består af ca. 1000 tilfredse kunder
 • Talte sprog: Dansk og tysk
 • Forberedelse: Gratis forundersøgelse
 • Andre behandlinger: Hårtransplantation af øjenbryn og skæg. Mesoterapi og andre
 • Tilbyder støtte efter operationen: ja, hvis nødvendigt
 • Kontakt: Kan kontaktes via telefon
Novo Hair
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Novo Hair er en af de førende klinikker inden for hårtransplantation i Danmark.

Som patient kan man selv vælge, om man vil transplanteres her i landet eller i Tyskland. Foruden hårtransplantationer på hovedet laver de også hårtransplantationer af skæg og øjenbryn, men Scalp micropigmentation og andre behandlinger er også at finde i deres klinik. Det er europæiske læger og sygeplejersker der udfører proceduren, og de er godkendt af sundhedsstyrelsen. Klinikken tilbyder total diskretion til deres patienter. Omgivelserne på klinikken er lyse, afslappede og komfortable. Der er Tempur-stole, musik, og mulighed for at se film.

Klinikken er godkendt af Sundhedsstyrelsen og er medlem af ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Dette bekræfter, at klinikken opfylder de højeste standarder inden for sundheds- og hårtransplantationsindustrien.

Godkendelsen fra Sundhedsstyrelsen er en indikation af, at klinikken overholder alle relevante lovgivningsmæssige og kvalitetsmæssige krav inden for sundhedssektoren. Dette indebærer, at klinikken har et dedikeret team af erfarne læger og sundhedspersonale, der sikrer sikkerhed og kvalitet i behandlingerne.

Medlemskabet i ISHRS er en yderligere anerkendelse af klinikkens ekspertise og engagement inden for hårgendannelse og hårtransplantation. Som medlem af ISHRS er klinikken en del af et globalt fællesskab bestående af førende eksperter inden for hårgendannelse, hvilket giver adgang til nyeste teknikker, forskning og udveksling af viden med kolleger på internationalt plan.

Hårtransplantation i Danmark hos Novo Hair

Novo Hair gør brug af FUE-metoden Novo Hair benytter mest den kendte FUE-metode til deres transplantationer. Med FUE-metoden tages de enkelte hårsække fra et udvalgt donorområde og implanteres derefter i det område der har behov for nyt hår. Den store fordel ved denne metode er, at resultatet er meget naturligt og absolut permanent. Proceduren finder sted under lokalbedøvelse, og derfor har patienten ingen smerter under indgrebet. Det er samtidig en metode, som ikke efterlader sig synlige ar, da disse er mikroskopiske. Foruden den allerede nævnte metode anvender klinikken også pincet-metoden og Lion-implantater. Det kommer i stor grad an på patientens personlige behov.
Før og efter
Sådan bliver pincet-metoden eksempelvis ofte brugt til større behandlingsområder og proceduren kan tage helt op til 8 timer. Lion-implantater er derimod til små områder. Dette kan fx være ved høje tindinger, pletskaldethed eller når skæg og øjenbryn har brug for at tætnes lidt med nye hår. Alle de nævnte metoder er sikre for patienten og sikrer tilfredsstillende resultater som er permanente.
Medicinskt team

Novo Hair anmeldelser på Trustpilot

Novo Hair har et rigtigt positivt omdømme. Der er 30 anmeldelser på Trustpilot fra nogle af deres klienter. De er alle meget positive, og klinikken har fået i alt 4,6 stjerner ud af 5. “Fremragende service”, “faglighed” og “god oplevelse” er nogle af de ord anmelderne bruger til at beskrive deres oplevelse af Novo Hair København.

Novo Hair København er en førende klinik med godt omdømme, derfor er de et godt valg til en hårtransplantation i Danmark. De behandler alle former for problemer med hårtab såsom alopeci og høje tindinger og skæg- eller øjenbryn, som har behov for at få mere fylde. De har foretaget over 1000 transplantationer af hår, og kunderne viser en stor tilfredshedsgrad med både servicen og selve behandlingerne.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Ja, hos Novo Hair har de specialiseret sig i hårtransplantationer hos både mænd og kvinder. Der anvendes de samme metoder til behandlingerne af begge køn. De brugte metoder sikre samtidig at der ikke er synlige ar at se efter indgrebet.

De fleste indgreb tager et sted mellem 4 og 8 timer. Det kommer i høj grad an på patientens behov.

Nej, det skal man ikke. Der er her tale om et ambulant indgreb så indlæggelse er ikke nødvendigt. Du kan fortsætte dit normale liv efter proceduren, dog frarådes sport.

På hartransplantation.dk kan du finde en kontakt-formular. Når du udfylder den, sørger vi for at sammenligne priser og tilbud på de bedste klinikker for dig.

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website