Beregn pris »

Start din hårtransplantation i Danmark og spar 70 % på behandling

Pilorum klinikken
4.3/5
 • Pilorum Hårklinik Anmeldelse
 • Grundlagt: n/a
 • Placering: Charlottenlund + Budapest
 • Metoder: FUE SAFE
 • Medicinsk team: Leif og Christian + HairPalace i Ungarn
 • Operationsstue: Klinik, ikke sygehus
 • Certificeringer: uddannelse i SMP, konsulent i hårtransplantation + læger til selve behandlingen
 • Behandlinger pr. år: 500+
 • Priser: Fra 1490 euro / 8000 kr.
 • Maximum antal transplantater pr. behandlingssession: n/a
 • Finansiering: Selvfinansiering
 • Pakkepriser: Ja
 • Garantier: Ja
 • Talte sprog: Dansk konsultation + Engelsk på klinikken
 • Forberedelse: Konsultation i Danmark
 • Andre behandlinger: SMP, hårtab, laserterapi, håranalyse
 • Tilbyder støtte efter operation: n/a
 • Kontakt: Kan kontaktes på telefon, mail eller via hjemmeside
Pilorum hårklinik
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Foretrækker du hårtransplantation i Danmark, men samtidigt et billigere alternativ, har du mulighed for at arrangere din hårtransplantation via en dansk konsultation. Hos Pilorum hårklinik får du din første konsultation i Charlottenlund med det danske team af specialister, hvorefter de arrangerer din behandling på HairPalace i Budapest, Ungarn. Samarbejdet med europæiske specialister fra HairPalace betyder, at prisen kan holdes lavere end en behandling inden for de danske grænser. Hos Pilorum vurderes du at få en besparelse på ca. 70 % af de danske priser. Via den personlige konsultation i Danmark finder I sammen ud af, hvad dine behov er før får booket behandlingen og rejser.

Få vejledning om FUE-metoden hos Pilorum Hårklinik

På Pilorum hårklinik anvender de FUE-metoden, da denne metode er blandt de nyeste teknologier inden for hårtransplantation. Mange specialister foretrækker denne metode, da hårtransplantationen dermed kan udføres mere præcist og med et bedre æstetisk resultat. Samtidig efterlader metoden med FUE ingen ardannelse, og gør forløbet mildere. Med FUE skal du forberede dig på, at selve behandlingen tager lidt længere tid, da forløbet udføres med et meget fint og præcist resultat. Efterforløbet er derfor hurtigere og mindre omfangsrigt. Hos Pilorum hårklinik Aps booker du din første konsultation, således at I sammen kan gennemgå proceduren på dansk.

FUE-teknologien har været under udvikling gennem de seneste 20 år, og hos HairPalace anvender de FUE SAFE. Her kan lægerne plukke små hårsække fra et område og transplantere det til det ønskede sted. Indgrebet er derfor skånsomt mod huden, og du danner ikke arvæv. Med FUE SAFE kan lægerne høste hårsækkene uden at skade dem undervejs, hvilket gør metoden langt mere effektiv.

Læs Pilorum Hårklinik anmeldelser her

Du kan få stor glæde af andre danskeres erfaring, når du skal tage beslutning om behandling i udlandet. På Trustpilot scorer Pilorum Hårklinik højt med 4,6 stjerner. Klienterne har generelt oplevet et meget trygt og professionelt forløb med et både serviceminded og dygtigt personale, der følger dig fra start til slut.

Når du kigger efter hårtransplantation i Danmark er det meget almindeligt, at danske klinikker samarbejder med andre klinikker i Europa. Flere steder i Europa samles et hold af dygtige europæiske specialister, som udfører behandling af hårtab. Priserne ligger her noget lavere end de danske. Pilorum Hårklinik samarbejder med HairPalace, som har klinikker rundt omkring i Europa. Få vejledning om hårtransplantation i København, hvor du booker en gratis konsultation. Pilorum hårklinik arrangerer dit videre behandlingsforløb.

FAQ - Værd at vide om Pilorum Hårklinik

Pilorum Hårklinik kan guide dig til at vælge den rigtige behandlingsform, før du betaler et dyrt forløb. Har du truffet beslutning om hårtransplantation, vil Pilorum arrangere din kontakt til HairPalace samt turen, inklusiv rejse og behandling. Via Pilorum får du tilfredshedsgaranti.

Prisen afhænger af omfanget af transplantationen, men starter ved 8000 danske kroner. Du kan spare ca. 70 % sammenlignet med danske priser, ifølge Pilorum Hårklinik.

FUE-teknikken er efterhånden den foretrukne nyeste teknologi indenfor hårtransplantation. Fordelen er, at hårsækkene høstes en for en. Dette er mere skånsomt for huden og giver et mere naturligt look.

På hårtransplantation.dk kan du sammenligne klinikker, priser og andre klienters erfaringer samt få viden om teknologien inden for hårtransplantation. Kontakt os og få find din klinik.

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website