Beregn pris »

Poseidon klinikken

En velkendt klinik til hårtransplantation i Danmark

POSEIDON KLINIKKEN
4.6/5
 • Grundlagt: 2011
 • Steder: København, Stockholm, Oslo
 • Metoder til hårtransplantation: Implantation Metoden (FUE + implant pen)
 • Medicinsk team: Dr. Minogiannis Polychronis og autoriseret sygeplejerske
 • Operationsrum: Egen klinik, ikke hospital
 • Certificeringer: n / a
 • Behandlinger pr. År: over 400
 • Pris: Et sted mellem 35.000- og 50.000 kr.
 • Maksimum antal transplantater pr. behandlingssession: n / a
 • Finansiering: Resurs Bank kan give dig et rentefrit lån, med månedlige afdrag
 • Pakkepriser: nej
 • Garantier: n / a
 • Sprog: Dank og engelsk
 • Førbehandlinger: Ikke relevant
 • Andre behandlinger: Skæg og øjenbryn
 • Støtte efter operationen: n / a
 • Kontakt: via klinikken i København
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Hvis du vil have udført en hårtransplantation i Danmark, så bør du vide, at Poseidon klinikken er kendt for deres specialist Dr. Minogiannis Polychronis gode arbejde. Men også resten af lægestaben er meget dygtige, da klinikken går op i at lægerne, foruden den rette uddannelse, kan praktisere deres fag vedvarende. Man kan da også se, at klinikkens kunder generelt er tilfredse med både udviklingen under behandlingerne, og det endelige resultat. Dr. Minogiannis Polychronis har udført transplantationer af hår i lande som Danmark, Tyskland, Grækenland og Italien for at nævne nogle af dem.

Poseidon klinikken benytter FUE-metoden

Den pris på hårtransplantation Poseidon klinikken tilbyder, er for en hårtransplantation hvor FUE-metoden er kombineret med implantation af hårsække. Implantationen foretages med en implantat pen.Hårsækkene tages således fra bagsiden af ​​hovedet og placeres de steder der er påvirket af hårtab. En ting du skal være opmærksom på når du vælger en klinik der bruger stempel, er implantatets størrelse (dvs. det værktøj, der bruges til at udtrække hårsækkene). Det sker, at andre klinikker bruger et stempel på 1,2 millimeter, og det er en alt for stor en diameter. Størrelsen på Poseidon klinikkens hulning er 0,8 millimeter, hvilket er optimalt for helingsprocessen.

Et andet kriterie man skal gå efter når man vælger klinik, skal altid være kirurgernes dygtighed. Kirurgen der udfører hårtransplantationer på Poseidon klinikken i København, Dr. Minogiannis Polychronis. Han har licens og har udført over 1000 hårtransplantationer. Kundernes anmeldelser af ham og det arbejde der udføres på Poseidon klinikken, er generelt meget gode. Dr. Minogiannis Polychronis assisteres af en autoriseret sygeplejerske.
Før og efter

Poseidon hårklinik - anmeldelser på Trustpilot

Poseidon København har i alt fået 4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Der er anmeldelser fra både mænd og kvinder. Sidstnævnte kan det ellers godt være svært at finde anmeldelser fra. Ord som: imødekommende, informative og professionelle, indgår ofte i anmeldelserne fra de 44 kunder der har skrevet om deres oplevelse af klinikken. Alt i alt kan konkluderes, at når der tales om hårtransplantation erfaringer, så ligger Poseidon klinikken rigtigt højt i vurderingerne. Så hvis man leder efter et godt sted at få en hårtransplantation i Danmark, kan Poseidon klinikken uden tvivl være et godt valg, da deres omdømme er meget positivt. Det er også værd at bemærke at man på klinikkens hjemmeside kan læse en kontrolrapport fra sundhedsstyrelsen.

FAQ - om Poseidon klinikken

Den bedste garanti er uden tvivl, at Poseidon klinikken og dens læger samt resten af personalet er registreret hos sundhedsstyrelsen. Om der findes andre former for garantier fremgår ikke af den tilgængelige information om klinikken og deres team.
Priserne på Poseidon klinikken er i den dyre ende. Der forekommer dog mulighed for at få et rentefrit lån gennem Resurs Bankken.
Indgrebet fuldføres på en dag og tager normalt et sted mellem 6 og 8 timer. I den tid udtages først de hårsække der skal bruges hvorefter de implanteres.

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website