Beregn pris »

Esteworld Clinic

Hårtransplantation i udlandet på en klinik med renommé

Esteworld Istanbul
4.3/5
  • Esteworld: Generel information
  • Grundlagt: År 2000
  • Placeringer: Istanbul, Dubai og New York
  • Metoder: Fue og andre
  • Medicinsk team: Dr. Ilhami Kömür
  • Operationsstue: Egne Klinikker
  • Certificeringer: Ja
  • Behandlinger pr. År: n / a
  • Priser: n / a
  • Maksimum antal transplantater pr. Behandlingssession: op til 11.000
  • Finansiering: n / a
  • Pakkepriser: Ja
  • Garantier: n / a
  • Talte sprog: Engelsk, tysk og svensk blandt andre
  • Forberedelse: Ja
  • Andre behandlinger: Ja
  • Tilbyder støtte efter operationen: Ja
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Vil man have en hårtransplantation i udlandet, er Esteworld Istanbul en klar mulighed. Klinikken udstråler modernitet, renlighed og er generelt meget tiltagende. Esteworld er til stede i flere lande og har arbejdet med alle slags skønhedsoperationer, tandbehandlinger og hårtransplantationer i omtrent 20 år. Denne klinik er en af de førende indenfor den såkaldte “medicinske turisme”. Vel bevidste om at de har et godt produkt at tilbyde patienterne til priser, som ligger langt under de omkostninger der er i vesten, har lande som Tyrkiet specialiseret sig i turisme, hvor man kan få alverdens behandlinger med i prisen.

Esteworld Istanbul: fra FUE-metoden til hårtransplantation med robot

Esteworld klinikken benytter fue-metoden til mange af deres transplantationer. Denne er den mest kendte metode, der benyttes til hårtransplantation, men denne klinik er gået et skridt videre, og bruger den sidste nye teknologi ved også at udføre proceduren med robotteknologi. Den største fordel ved at benytte en robot til at udføre indgrebet, er præcisionen, hvormed indgrebet bliver udført. Beslutter man sig for Esteworld, vil den førende læge Ilhami Kömür vejlede og give råd til, hvilken teknik, der er den bedste, og hvad giver de bedste resultater i den enkeltes patients tilfælde.

Foruden de før omtalte metoder, kan man også få en transplantation af hår, udført med andre moderne teknikker såsom DHI og TDF. Sidstnævnte står for Two Days Fue, og betyder, at man får udført transplantationen af to omgange. Grunden hertil er, at der transplanteres mange flere hårsække end normalt, faktisk helt op til 11.000. Da dette tager lang tid, bliver proceduren udført over to dage.

Esteworld omdømme

Når man søger på Esteworlds omdømme, er det svært at finde anmeldelser, der specifikt, omhandler hårtransplantationerne de udfører. Generelt er de anmeldelser der er at finde dog gode. Det ses ofte, at det er svært at finde anmeldelser på udenlandske klinikker her i Danmark, også selv om de er meget kendte i andre lande.

Det er heller ikke muligt at give en hårtransplantation pris, men dette er meget normalt, da de fleste klinikker foretrækker at bedømme det enkelte tilfælde og give en pris derudfra. Det er dog generelt billigere at få udført en hårtransplantation i udlandet, end det er i Danmark. Døjer man med hårtab, og vil gerne have gjort noget ved det, kan det være oplagt at slå en ferie og en hårtransplantation i Tyrkiet sammen.

FAQ: ofte stillede spørgsmål vedrørende hårtransplantation

Det er en professionel kirurg, der tager stilling til, hvilken metode er den bedste i dit konkrete tilfælde. Hos Esteworld Istanbul er det Dr. Ilhami Kömur der er den ansvarlige for hårtransplantationer, og dermed er det ham, der vil tilråde dig den bedste metode.

Tyrkiet har udviklet en såkaldt medicinsk turisme, og dette betyder, at de fleste anerkendte klinikker sørger for patientens ophold i landet.

En hårtransplantation tager nogle få timer, det anbefales dog, at man er der en dag før og en dag efter indgrebet. Mange patienter benytter lejligheden til at holde ferie samtidigt.

Spar rene kontanter ved at udfylde kontaktformularen her på hartransplantation.dk. Vores eksperter kan opnå helt op til 70% rabat til dig ved at sammenligne klinikker og priser.

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website