Beregn pris »

Moderne teknik til hårtransplantation

Hvis du lider af hårtab, eller hvis du har problemer med skaldede pletter i hovedbunden, kan du vælge at få en hårtransplantation ved hjælp af den såkaldte FUE-metode. Teknologien er en af ​​de mere moderne, der anvendes i hårtransplantationer i både Europa og Tyrkiet, og det går ud på at flytte grupper af hårsække fra et sted til et andet.

Hvis du vælger en hårtransplantation med FUE-teknologien, bliver resultatet permanent, og det er muligt at bruge denne metode til at transplantere hår på både mænd og kvinder. Prisen for FUE-metoden varierer fra person til person, alt efter ønsker og behov til behandlingen. Jo flere transplantater, der skal flyttes, desto dyrere bliver det. Endnu en ting der kan påvirke omkostningerne ved en FUE-transplantation er din egen hårvækst, det vil sige, hvor mange og hvor tykke hårstrå du har, da dette er afgørende for, hvor mange hårsæk-grupper der skal flyttes.

Mand hårtab

Sådan tages grafts ud under en FUE-hårtransplantation

At foretage en FUE-hårtransplantation i Danmark er et sikkert valg, hvis du vil forbedre din egen hårvækst. Klinikken kan enten tage grafts ud manuelt ved hjælp af tynde nåle eller ved at bruge en maskine, der udfører jobbet automatisk. Hver hårsæk, indeholder omkring 3-4 hår, og man plukker så mange grafts som nødvendigt for at dække det bare område og sikre, at det endelige resultat, er som patienten ønsker.

Med FUE-metoden vokser de transplanterede hårsække hurtigt ud i det nye område. Det anslås normalt, at hårsækkene begynder at producere nye hår inden for 3-4 måneder efter behandlingen. For hver måned, der går, producerer hårsækkene flere og flere hår, og det endelige resultat kan ses inden for et ås tid. Det er selvfølgelig individuelt, hvor hurtigt hår vokser, da både livsstils- og genetiske faktorer kan have indflydelse på resultatet, men de fleste ser synlige resultater inden for få måneder.

Hvordan foregår en konsultation inden behandlingen?

Inden man udfører en hårtransplantation ved hjælp af FUE-metoden, har de fleste klinikker en grundig gennemgang af behandlingen. Under konsultationen vil du som patient blive afklaret med, hvad du kan forvente af indgrebet, og lægerne fortæller dig mere detaljeret om proceduren, og på hvilken måde de kan hjælpe dig. Du kan også bede lægen om at tegne, hvor den nye hårgrænse vil gå til, så du får en idé om det endelige resultat. Nogle klinikker tilbyder også online konsultationer, så du ikke behøver at møde fysisk op, hvis du ikke lige bor i nærheden.

Vælger du at få en hårtransplantation i Tyrkiet og bor i Danmark, er det naturligvis mest almindeligt, at du har en online konsultation via din computer eller telefon. Når tiden er kommet til, at du skal have udført en hårtransplantation i Danmark eller Tyrkiet, vil du modtage klare instruktioner fra personalet om, hvordan du forbereder dig til operationen. Det er vigtigt at huske på, at en transplantation med FUE-metoden kan tage op til seks timer, og det er derfor vigtigt, at du er udhvilet og har spist en ordentlig morgenmad, inden du møder op.

Bedøvelse ved hårtransplantation med FUE-metoden

Da en hårtransplantation er et stort indgreb, skal du være forberedt på at mærke en vis smerte. Hvis du er bekymret for, hvordan det føles, kan det godt betale sige at spørge på et hårtransplantationsforum og få svar fra andre, der allerede har gennemgået en FUE-hårtransplantation i Danmark. Du kan dog berolige dig med, at du vil blive bedøvet på klinikken inden indgrebet. Normalt vil det være lokalbedøvelse i det område, der skal behandles, og lægerne kontrollerer, at anæstesien virker efter hensigten, inden de begynder arbejdet med at plukke transplantater.

Du vil sikkert føle lidt ømhed i hovedbunden, når behandlingen er afsluttet, men mange på hårtransplantationsfora vidner om, at almindelig smertestillende piller er effektive mod smerten.

Hvornår skal man vælge FUE-metoden?

FUE-metoden har mange positive fordele for mennesker, der ønsker at gøre noget ved deres hårtab og genvinde deres tidligere prangende hårvækst. Eksempelvis er det muligt at transplantere hår fra siderne af hovedet, hvis hårvæksten på baghovedet, ikke er nok, og nogle klinikker kan også supplere med andre former for behandlinger, hvis du har brug for at tage transplantater fra andre steder på kroppen. En hårtransplantation kan gøre en stor forskel på menneskers selvværd og ud over fordelene beskrevet ovenfor betyder FUE-teknologien også at:

  1. Arene bliver små og knapt synlige
  2. Teknologien gør det muligt at arbejde med stor præcision, hvilket giver et jævnt resultat
  3. Håret har dit eget DNA og falder derfor ikke af
  4. De transplanterede hårsække vil producere deres egne hår, præcis som de andre hårsække på kroppen
  5. Op til 3.500 hårsækkene kan transplanteres under én og samme behandling
  6. Med FUE-teknologien vil den nye hårvækst også have samme kvalitet som resten af hovedet takket være det faktum, at du er din egen donor.

Find den bedste pris på din FUE-hårtransplantation

Ved at sammenligne priser kan du reducere omkostningerne med FUE-metoden med op til 70%. Vi indsamler tilbud fra de bedste klinikker og sender en overskuelig oversigt. Lige nu tilbyder vi også en gratis hårtabsrapport, som blandt andet giver en indikation af, hvor mange transplantater du har brug for.

Kontakt os VIA WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website