Beregn pris »

Skægtransplantation

Ny skægvækst med permanent resultat

Overvejer du en skægtransplantation for at få det skæg, du altid har drømt om? Så er du ikke den eneste, mange mænd vil have et kraftigere skæg, men de ved ikke, hvordan man opnår det. Heldigvis har moderne teknologi udviklet sig i et hastigt tempo, og i dag findes der masser af muligheder at vælge imellem, alt afhængigt af dine behov og præferencer. Vil du f.eks. have fuldskæg, eller har du altid ønsket dig bakkenbarter? Uanset hvad, med hjælp fra os, kan du både spare penge og få svar på alle dine spørgsmål. Vi hjælper dig med at sammenligne skægtransplantationspriser, så du altid får mest muligt for dine penge.

Teknikken er den samme, som ved en hårtransplantation, hvor du flytter hårsække fra nakken ved hjælp af den såkaldte FUE-metode og placerer dem, hvor du ønsker. Det er en moderne teknologi, der både er hurtig, smidig og enkel!

Er dit skæg tyndt?

Har du svært ved at få skægget til at gro? Så findes der hjælp at hente. Med FUE-metoden flytter kirurgen hele hårsække fra eksempelvis nakken til det ønskede område, en moderne teknologi, der giver livslange og kvalitative resultater. Hvor mange grupper af hårsække (grafts), du overfører, afhænger helt af dine behov. Generelle retningslinjer er, at et skæg omkring hagen (såkaldt fipskæg) kræver omkring 600 hårsække. Et fuldskæg opnås med 300 op til 700 hårsækkene på hver kind. For et overskæg transplanteres omkring 350 – 500 hårsækkene.

Er du interesseret i en skægtransplantation, starter processen først og fremmest med en grundig konsultation. Trin for trin gennemgår man dine behov og præferencer og ser på, hvor mange grafts du har brug for at få transplanteret. Omkostningerne for transplantationen vil være større jo flere hårsæk-grupper, du har brug for at få flyttet. .

Vigtige overvejelser inden en skægtransplantation

Der er meget at tænke over, inden man får lavet en skægtransplantation. Eksempelvis hvilken type skæg du vil have, hvor din skæggrænse skal gå og hvordan dit nye skæg vil påvirke din ansigtsform. Passer farven på dine nakkehår med dit skæg? Alle disse overvejelser drøfter du naturligvis med lægen, inden du går videre i processen.

Under din konsultation kan du også få afklaret, hvor mange grafts du har til rådighed. Nogle har et rigtig godt donationsområde, hvilket betyder, at de f.eks. kan få 7000 grafts ud, mens andre kun har adgang til 2000-3000 hårsæk-grupper. Uanset hvad, vil du kunne se en markant forskel fra før og efter din transplantation. Det er dog vigtigt, at du deler dine forventninger under din konsultation. Lægen tegner også på dit ansigt, så du får en idé om, hvordan dit nye skæg vil se ud. Du kan læse om andres oplevelser på steder som Flashback Forum.

Før og efter en skægtransplantation

En skægtransplantation kan ændre dit liv, så sørg for at få mest muligt ud af situationen. Pas på din krop og følg lægens anvisninger både før og efter transplantationen for at sikre de bedst mulige resultater. Drik eksempelvis ikke alkohol 48 timer før din transplantation, da dette virker blodfortyndende. Du bør også helt undgå andre blodfortyndende præparater for at undgå blødninger mere end højest nødvendigt. Her er lidt flere ting du skal være opmærksom på:

  1. Undgå at ryge både før og efter din transplantation
  2. Undgå stærkt sollys i op til seks måneder efter din procedure
  3. Undgå alkohol både før og efter proceduren
  4. Svøm ikke i havet efter din transplantation

Din læge vil fortælle dig alt om, hvilke ting du skal gøre eller undgå i forbindelse med din transplantation. så du føler dig så velforberedt som muligt. 

Sænk prisen på dit nye skæg

Her hos hartransplantation.dk sammenligner vi tilbud og priser, og hjælper dig med at reducere omkostningerne på din skæg-, hår- eller øjenbrynstransplantation. Vi informerer om forskellige teknikker og sikrer, at vi altid formidler de bedste priser fra akkrediterede klinikker.

Kontakt os VIA WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website