Beregn pris »

Destinationer

Hårtransplantation i udlandet

Den bedste og billigste løsning mod problemer med hårtab

Lider du af hårtab, tyndt hår eller høj hårgrænse, så kan det være, at du skal overveje at få udført en hårtransplantation i udlandet. Det er sikkert ikke den første gang du hører eller læser dette råd, for der ligger et virkeligt godt grundlag bag. Priserne på en hårtransplantation i Tyrkiet er fx meget mere tilgængelig end i Danmark. Samtidig er der tale om, at de klinikker du bliver sat i kontakt med af os, har det bedste og mest moderne udstyr samt kirurger, der er på det højeste uddannelsesniveau, når det kommer til denne type indgreb. Mange der lider af problemer med håret, gør det i stilhed, fordi de tror at en kirurgisk løsning ligger langt fra deres budget. Men ikke hvis du bruger vores erfaring. Vi sammenligner priser på alle de bedste klinikker og hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige klinik, som samtidig kan give dig en overkommelig pris på behandlingen.

Du kan også finde gode klinikker herhjemme, men priserne er generelt meget højere end i eksempelvis Thailand og Tyrkiet, og kvaliteten af behandlingerne er den samme. Årsagen til prisforskellen er at finde i de lave lønninger samt huslejeomkostninger, som er normen i disse lande.

Det skal du vide om behandlinger i udlandet

En anden grund til at mænd og kvinder fra hele verden vælger de omtalte lande, er, at de samtidig får mulighed for at holde en ferie. Hvis du overvejer denne mulighed, kan vi varmt anbefale, at du vælger en pakkeløsning med all inclusive. Dog er der visse ting, du skal være opmærksom på, hvis du rejser til udlandet på egen hånd. Læs om dem i den nedenstående liste.

Vi har nævnt hårtransplantationer i lande som Thailand og Tyrkiet, men du kan sagtens vælge at få en hårtransplantation i Polen, hvor priserne også ligger langt under de danske. I Polen findes der også klinikker med et rigtig godt ry og et meget professionelt personale.

Hårtransplantation i udlandet - tryghed frem for alt

Du har måske hørt om eksempler på dårligere resultater af hårtransplantationer i udlandet. Men det er værd at nævne, at i de senere hår er kvaliteten steget, og mange klinikker har mindst den samme standard som de danske klinikker. Når du skal tage den store beslutning om en hårtransplantation i Danmark eller udenlands, så er det vigtigste, at du føler dig tryg ved det team du kommer i behandling hos. Det er også en af grundene til, at vi gerne vil booke en gratis online konsultation for dig. I tilfælde af, at du ikke vil have en billig hårtransplantation så langt væk fra hjemlandet, så kunne det måske være en god idé at overveje en hårtransplantation i Tyskland, eksempelvis Berlin.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website