Beregn pris »

Øjenbrynstransplantation

Øjenbryn - en vigtig del af ansigtet

Øjenbrynene og deres form er en vigtig del af ansigtet, og veldesignede øjenbryn indrammer øjenpartiet og får dig til at se velplejet ud. Øjenbrynene åbner også øjnene op, og afhængigt af formen på de øjenbryn, du ønsker, kan du forstærke de ansigtstræk, du vil fremhæve. En transplantation af øjenbryn giver dig fyldigere bryn, og resultatet er permanent. Selv et øjenbrynsløft kan være nødvendigt, hvis dine øjenlåg er blevet tungere og risikerer at falde ned over øjnene. Indgrebet indebære, at øjenbrynene løftes op, og du får et friskere og mere ungdommeligt udseende. Det vigtige er, at der findes mange gode muligheder for at få de øjenbryn, du altid har drømt om. For at hjælpe dig til den bedste pris for en øjenbrynstransplantation, sammenligner vi her på hartransplantation.dk priserne for dig, dermed kan du let finde den klinik, der passer til dine forventninger. 

Kraftigere øjenbryn ved hjælp af øjenbrynstransplantation

De der ønsker at gennemføre en transplantation, kan enten være utilfredse med deres naturlige øjenbryn eller helt mangle dem, så bevæggrunden kan være meget forskellig. Ved hjælp af en øjenbrynstransplantation i Danmark, kan du sikkert og trygt få dé fyldige øjenbryn, du drømmer om. Resultatet er naturligt tætte og fine øjenbryn, der ikke efterlader spor af indgrebet.

En øjenbrynstransplantation foregår som enhver anden hårtransplantation, som eksempelvis FUE-metoden, ved at man tage hårsækkene fra en anden del af kroppen, normalt fra nakken, hvor det synes mindst, og flytter dem til det ønskede område. En anden fordel ved at tage hårsækkene fra baghovedet er, at hårstrukturen ligner øjenbrynene.

Prisen for en øjenbrynstransplantation

For at få den nøjagtige pris for en øjenbrynstransplantation, skal du først igennem en konsultation på den pågældende klinik, hvor I sammen gennemgår, hvilken ændring du ønsker. Læge teamet foretager derefter en vurdering baseret på, hvor mange hårsækkene der skal flyttes, samt hårets kvalitet og præsenterer derefter et tilbud for dig. Antallet af hårsække kan variere mellem 50-400, hvilket gør, at prisen på en øjenbrynstransplantation er helt skræddersyet til dine forventninger.

Mange mennesker vælger at rejse til udlandet for at transplantere øjenbryn eller hår, og ofte er hovedformålet at holde omkostningerne nede. Begge muligheder har naturligvis deres fordele og ulemper, og hvad du ender med at vælge i sidste ende, afgøres af dine behov og ønsker. Ved en øjenbrynstransplantation i Danmark har du dog altid fordelen ved at være hjemme, hvor du kan kommunikere på dit eget sprog under hele processen. Men uanset hvilken destination du vælger til din øjenbrynstransplantation, vil du være i trygge hænder. Vi anbefaler kun nøje undersøgte klinikker, der viser topresultater for en øjenbrynstransplantation før og efter.

Vejen til fyldigere øjenbryn

En transplantation involverer en hårtransplantation, hvor erfarne og dygtige læger med specialekspertise flytter hårsækkene fra nakken til området over dine øjne. Under en konsultation laver du og et team af læger en detaljeret plan for, hvordan dine nye øjenbryn skal se ud. Baseret på dine forhold og medicinsk ekspertise giver teamet dig feedback om, hvad der ville fungere for dig, og hvad der passer til dine ansigtstræk, men det er helt op til dig at bestemme udseendet på dine nye øjenbryn.

En hårplantning af øjenbryn tager normalt 2-4 timer, afhængigt af hvor mange hårsækkene der skal flyttes, og indgrebet udføres under lokalbedøvelse. En professionelt udført øjenbrynstransplantation efterlader ingen ar, og et par måneder efter transplantationen begynder hårsækkene selv at producere hår i det nye område. Efter cirka et år har hårrødderne tilpasset sig fuldstændigt, og hvis øjenbrynene består af både transplanterede og ikke-transplanterede hår, vil du ikke kunne se forskellen, og hårvæksten ser helt naturlig ud.

Hvordan forbereder du dig til en transplantation?

Vi anbefaler altid, at du læser omtaler og anmeldelser af de klinikker, du er interesseret i, inden du beslutter dig. Så har du et bedre sammenligningsgrundlag. Når du forbereder dig til en øjenbrynstransplantation, er der nogle praktiske ting, der kan være gode at huske på. Du kan skabe de nye øjenbryn, du ønsker, men husk at ændringen er permanent, så du skal vælge en form, som du ved, du vil blive glad for. Selvom helingsprocessen er kort, kan det være godt at tage en uges fri efter transplantationen og bare hvile, fordi kroppen har brug for at komme sig. Forbered dig ved at have nok receptfrie smertestillende medicin i hjemmet, som du kan tage, når bedøvelsen begynder lægge sig. Vær opmærksom på følgende, når du vælger en klinik:

  1. Hvilke metoder til øjenbrynstransplantation tilbydes
  2. Hvad er, og hvad er ikke inkluderet i behandlingen
  3. Prisgaranti og eventuelle tilbud
  4. Referencer og anmeldelser fra tidligere kunder

Find den rigtige klinik til øjenbrynstransplantation

Vi hjælper dig med at finde en sikker klinik med overkommelige priser. Vi har mange års erfaring med at finde den bedste pris til hårtransplantation og øjenbrynstransplantation. Klik på knappen nedenfor, og udfyld formularen for at modtage aktuelle tilbud.

Kontakt os VIA WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website