Beregn pris »

Hårtransplantation med all inclusive

Hvad betyder hårtransplantation i Tyrkiet med all inclusive?

All-inclusive er et godt valg for dig, der ønsker at foretage en hårtransplantation i udlandet. Vi formidler tilbud fra kvalitetssikrede klinikker. Alt er inkluderet i klinikkernes priser for hårtransplantation i Tyrkiet. Alle prisforslag til hårtransplantationer er altomfattende. Det betyder, at du kan vælge mellem forskellige muligheder, der passer til dit budget. Alle pakker inkluderer hotel, fly og transport til og fra lufthavnen. Ønsker du at sætte ekstra kolorit på tilværelsen i forbindelse med en hårtransplantation, tilbyder vores samarbejdspartnere premium alternativer.

Engelsksprogede kontaktpersoner er tilgængelige under hele dit ophold. De sikrer, at alle dele af din rejse og de medicinske procedurer går glat. På denne måde har du ikke sprogforvirring eller andre problemer.

Inden afgang og under selve rejsen

Få prisforslag på hårtransplantationer fra forskellige klinikker, så du har noget at sammenligne med. Når du har valgt din hårklinik, gennemføres en gratis konsultation. Alle kontakter er knyttet til professionelle og seriøse teams. Vi sikrer, at du kommer direkte i kontakt med klinikken, uden mellemled. Når du har truffet dit valg, booker vi en behandlingstid, der passer dig

Hvis du eksempelvis bestiller en hårtransplantation i Istanbul, tager vi os af alt. Vores medarbejdere bestiller flybilletter, og en chauffør venter på dig i lufthavnen og fragte dig til dit hotel. VIP-transporten er inkluderet i vores priser for hårtransplantation i Tyrkiet

Vi sørger for alle transporter til og fra hårklinikken i de dage du er i landet, således at du kan få en behagelig oplevelse. Du bor på et lækkert hotel og al transport foregår med en såkaldt VIP-transfer

Efter din behandling sikrer vi i samråd med din kirurg, at du får produkter med hjem, såsom den rigtige shampoo til korrekt efterpleje.

De forskellige trin i en hårtransplantation

  • Inden din hårtransplantation skal du have taget en blodprøve for at sikre, at du er rask, og ikke har nogen underliggende sygdom, der ikke er forenelige med behandlingen, eller som i værste fald giver komplikationer. Det tager normalt 30 minutter at tage en blodprøve. Hvis alt er, som det skal være, får du grønt lys til, at hårtransplantationen kan gennemføres som planlagt.
  • Anæstesi er inkluderet i en hårtransplantationspris, men der er også nogle ting, du skal huske på i god tid før operationen. Mindst ti dage i forvejen bør du stoppe med at tage vitamin B og E, da de kan forårsage blødninger. Brugen af ​​antidepressive, blodfortyndende midler og forskellige NSAID’er (non-steroide antiinflammatoriske lægemidler) bør også undgås inden operationen. Det er en god idé at drøfte dette i detaljer med din læge.
  • Derudover skal man huske, at rygning og alkohol skal undgås inden operationen. Rygning kan give blokeringer i blodkarrene og alkohol kan have en effekt på anæstesien. Det anbefales også at undgå et besøg hos frisøren inden operationen. Med disse retningslinjer reduceres komplikationer, og resultaterne bliver bedre. Hvis du ikke følger instruktionerne, kan din hårtransplantationspris blive højere, hvis du støder på komplikationer.

Tyrkiet har mange velrenommerede hårklinikker

Tyrkiet er et populært land at holde ferie i, da man får fantastisk mad, godt vejr og dejlige strande. Noget som mange sætter pris på, er det varme og skønne klima. Tyrkiet byder på et middelhavsklima, hvilket betyder varme dage og aftener.

Tyrkiet har også mange klinikker med ekspertise inden for hårtransplantation. De har en god og billig pris på hårtransplantation og er hjemsted for nogle af verdens førende klinikker inden for området. I dag udføres 60% af alle hårtransplantationer verden over i Tyrkiet, hvor der findes over 500 kliniker, og deres medicinske teams udfører mere end 500.000 hårtransplantationer om året. Destinationen tilbyder altså en række fordele, både når det kommer til priser, ekspertise og muligheden for at foretage hårtransplantation med kombineret FUE- og DHI-metode.

Vælg en klinik og kirurg med et godt ry

Selvom priserne i Tyrkiet generelt er billigere end i Danmark, så varierer priserne alt efter, hvilken slags hårtransplantation du vælger. Mange hårklinikker i Tyrkiet har et stort udvalg, som både omfatter FUE- som FUT- og DHI-metoder. Et generelt råd er at læse om de forskellige metoder, samt anmeldelser af hårkliniker. Valget af klink har stor indflydelse på prisen, der kan være adskillige tusinde euro forskel for samme behandling mellem de forskellige aktører på markedet. Vi anbefaler derfor altid en grundig research, inden man træffer sit valg.

En anden faktor, som har stor betydning for prisen på en hårtransplantation i Tyrkiet, er, hvor mange transplantater du har brug for, og dette er ikke noget, du selv har indflydelse på. Når kirurger lover guld og grønne skove, eller påstår at de kan transplantere flere grafts end andre klinikker, kan det være en god idé at trække følehornene til sig. 

At vælge en anderkendt kirurg har indflydelse på kvaliteten af slutresultatet. Når du vælger en velrenommeret kirurg, er det normalt denne, der udfører den første del af indgrebet. Den indledende del er afgørende for hårstråenes vokseretning. Derefter overtager kirurgens team. Som regel samarbejder kendte kirurger på velrenommerede kliniker kun med kirurger, som er på vej op ad karrierestigen. 

 

Sænk prisen på din transplantation

Vi på hartransplantation.dk sammenligner tilbud og hjælper dig med at reducere omkostningerne på din skæg-, øjenbryn- eller hårtransplantation. Vi informerer om forskellige teknikker og sikrer, at vi altid formidler den bedste pris for hårtransplantation fra akkrediterede klinikker.

Kontakt os VIA WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website