Beregn pris »

Hårtransplantation velegnet til både mænd og kvinder

Hårtab eller pletskaldet hovedbund er noget, der kan ramme både kvinder og mænd i forskellige aldre. Disse problemer kan afhjælpes ved at foretage en hårtransplantation ved hjælp af FUT (Follicular Unit Transplantation) også kaldt Strip-metoden.Teknikken, der bruges i både Europa og Tyrkiet, er mest velegnet til dem med længere hår, fordi der ofte kommer et meget tydeligt ar, når kirurgen skærer den smalle strimmel ud med hårsække. Det ar der dannes, er mere synligt end ved andre transplantationsteknikker, såsom FUE-metoden og DHI-metoden.

En hårtransplantation udført med Strip-teknologien giver et permanent resultat, og de samlede omkostninger varierer afhængigt af dine personlige præferencer og ønsker vedrørende transplantationen, samt hvordan din hårvækst ser ud. Hvis du vil forbedre din egen hårvækst eller modvirke skaldethed, er en hårtransplantation i Danmark eller Tyrkiet et godt og sikkert valg.

Hvordan udtages hårsækkene ved strip-metoden?

Strip-metoden går ud på, at kirurgen udskære en eller flere smalle hudstrimler fra nakken under lokalbedøvelse. Strimlerne har spidse ender og er ofte omkring 20 cm lange og sjældent over 2 cm i den bredeste del. Efter indgrebet, syr man området sammen igen og såroverfladen heles fuldstændigt inden for to uger, og stingene fjernes derefter.

De naturlige hårsæk-grupper bliver separeret under mikroskop og på samme måde som ved FUE-metoden, placeres hårsækkene på issen ved hjælp af en speciel pincet. Hver hårsæk placeres med stor præcision og med hensyn til hårets naturlige vækstretning og struktur for at slutresultatet skal blive optimalt. Hvis du har en tæt hårvækst med tykke hårstrå på donationsstedet, behøver klinikken normalt ikke at udføre mere end et enkelt indgreb for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Hvilke er fordele og ulemper er der ved Strip-metoden?

Strip-metoden er den teknik, der flytter den største mængde hårsække fra den mest optimale donoroverflade, dvs. bagsiden af hovedet. Her er hårvæksten ofte rigelig, og hårene er normalt stærkere end på siderne af hovedet.  Flere hårsække kan transplanteres i samme klynge, hvilket giver en jævn og tæt hårvækst. Da teknologien bruger hårsække, som du selv donerer, vil den nye hårvækst have samme kvalitet og struktur er som dit eget hår.

Ulemperne ved strip-metoden kan være det lineære arvæv, den postoperative smerte som kan vare i ca. én uge og følsomhedsforandringer omkring arvæv. De fleste fravælger dog ikke strip-metoden af den grund og så længe indgrebet bliver udført af en kompetent kirurg giver indgrebet sjældent større ar. Her på hartransplantation.dk, finder du vores anbefalinger til de bedste klinikker, der udfører hårtransplantation i Danmark og udlandet.

Hvornår begynder man at se resultater med FUT-metoden?

Afhængig af antallet af transplantater, der er transplanteret, kan du opleve nogle smerter, før de små sår, som transplantatpincetten laver i hovedbunden, er helet fuldstændigt. 1-2 uger efter du har udført hårtransplantationen, stopper det transplanterede hår, der på mange måder føles som stubvækst. I omkring fire måneder frem vil hårsækkene tilpasse sig, og der vil ikke være nogen mærkbar forskel. Den personlige hårkvalitet bestemmer også, hvor lang tid det tager, før det transplanterede hår begynder at vokse, men det skal ske inden for 3-5 måneder efter transplantationen. Der vil være nyt hår i ca. 10 måneder efter transplantationen og efter 12 – 15 måneder, vil man kunne se det endelige resultat.

Sænk prisen på din hårtransplantation med 70%

Vi ønsker at gøre det lettere for dig, når du skal finde den rigtige hårklinik til markedets bedste pris. Vi formidler priser på hårtransplantationer og tilbud fra akkrediterede hårklinikker.

Kontakt os VIA WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website