Beregn pris »

En avanceret teknologi til hårtransplantation

DHI-metoden, Direct Hair Transplant, er en medicinsk betegnelse for en hårtransplantation, hvilket betyder, at hårimplantater flyttes fra et område med mange hårsækkene til et tyndere. Oprettelse af donorsted og graft implantation er en to-trins proces, hvor de udtagne hårsække placeres direkte på modtagerstedet, uden at det er nødvendigt at foretage et kanalindsnit i donorområdet.

Under selve proceduren bruges en speciel implantatpen (Choi-pen), der gør det muligt at flytte implantaterne til et nyt sted i hovedbunden. Metoden er avanceret og kræver specialkompetence og specielt udstyr. Læger skal træne længe for at få den rigtige vinkel, således at hårtransplantationen ser så naturlig ud som muligt. Proceduren kan tage mellem 8-12 timer, afhængigt af hvor mange hårsækkene der skal flyttes. Læs videre og se, om DHI-transplantation er det bedste alternativ for dig og hvilke klinikker, der tilbyder de bedste hårtransplantation priser.

Hvem kan få foretaget en DHI-hårtransplantation?

Kvinder og mænd der lider af Alopecia, pletskaldethed, kan få stor glæde af en hårtransplantation. Den autoimmune sygdom (som ikke er ualmindelig) får dit eget immunforsvar til at tage fejl og angriber raske celler. Dette skaber en betændelsestilstand, der får dine hårsække til at gå i dvale. Er du over 18 år, kan du få foretaget en hårtransplantation, men det anbefales, at man er over 25 år, da det ellers kan være svært for lægen at gennemskue, hvor meget hår du kommer til at miste, og hvor dine permanente zoner befinder sig. Alle raske voksne kan få foretaget en transplantation, men der er få grupper som ikke kan: Diabetespatienter, Epilepsipatienter og folk med udbrud af psoriasis.

Der er mange klinikker, der tilbyder hårtransplantation i Danmark, og vi hjælper dig med at sammenligne hårtransplantation priser og at finde klinikker, der tilbyder DHI-metoden. Uanset hvilken klinik du vælger, er det vigtigt at huske på, at jo mere realistiske dine forventninger er, desto større tilfredshed vil du opnå med slutresultatet.

Book din DHI-hårtransplantation i Tyrkiet og spar penge

DHI-metoden anvendes i flere klinikker i Tyrkiet. Internationalt kendte klinikker som Esteworld og Istanbul Hair Clinic tilbyder transplantationer ved hjælp af DHI-teknologi. Med hjælp fra erfarne kirurger og avanceret udstyr har Tyrkiet, især storbyen Istanbul, etableret et ry som den bedste destination for overkommelige hårtransplantation priser i Europa. og hver måned tiltrækkes tusindvis af besøgende til klinikker rundt om i Tyrkiet. Priserne på hårtransplantationer kan være helt op til 60-70% lavere end i resten af ​​Europa, og årsagen til dette er blandt andet en lavere husleje og lavere personaleomkostninger.

Godt at vide om DHI-metoden i Danmark

Der kan være flere grunde til at overveje en hårtransplantation i Danmark frem for en klinik i eksempelvis Polen, Litauen eller Tyrkiet. Selvom der er penge at spare ved selve indgrebet, så skal man huske at tillægge rejseomkostninger, samt at der vil være en sproglig barriere, der i værste fald kan føre til misforståelser mellem behandlere, læge og patient. Med en hårtransplantation i Danmark vil du opleve kvalitet og tryghed med et dansktalende personale. Her på hartransplantation.dk sammenligner vi priser på danske klinikker i byer som Aarhus, Aalborg og København og hjælper dig med at finde den klinik, der lever op til dine specifikke behov og budget.

Fordele og ulemper ved DHI-metoden

Fordele ved DHI-metoden er, at den ikke efterlader ar og er mindre smertefuld sammenlignet med andre metoder såsom FUT-metoden. En anden fordel er, at DHI-teknologien ikke beskadiger det eksisterende hår. Gendannelsestiden er således kortere end med andre teknologier. Den største fordel ved metoden er, at hårtætheden øges, fordi implantaterne kan placeres mellem eksisterende hår. Det betyder, at metoden giver et bedre resultat og kan give et tykkere hår. Fordi teknikken er relativ ny, er den dyrere end andre metoder og kræver stor præcision fra kirurgen. Da proceduren involverer flytning af individuelle hårsække fra ét område til et andet, er metoden også mere tidskrævende, og der er behov for mere medicinsk personale sammenlignet med andre metoder. 

  1. Teknologien bidrager til en højere hårtæthed i det transplanterede område
  2. Metoden giver færre bivirkninger, og er mindre smertefuld end andre metoder
  3. Reduceret blødning under dannelsen af modtagerområdet
  4. Modtagerområdet skal ikke barberes, da denne procedure kan bruges på områder med hår
  5. Proceduren er mere tidskrævende og dyr i forhold til andre behandlinger
  6. Metoden kræver mere medicinsk personale under transplantationen

Sammenlign tilbud og pres prisen på din DHI-hårtransplantation

Vidste du, at du kan reducere prisen på din DHI-transplantation med 70%? Vores uafhængige prissammenligning giver dig mulighed for at drage fordel af aktuelle tilbud fra akkrediterede klinikker.

Kontakt os VIA WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website