Beregn pris »

AROS hårklinikken anmeldelse

Hårtransplantation i Danmark på AROS

AROS hårklinikken
3.4/5
 • AROS hårklinikken generel information
 • Grundlagt: 1999
 • Placeringer: Århus
 • Metoder: FUE med Smartgraft
 • Medicinsk team: Uafhænggige speciallæger
 • Operationsstue: Privathospital
 • Certificeringer: Klinikken lever op til alle danske kvalitetskrav
 • Behandlinger pr. År: Ukendt
 • Priser: Hårtransplantation: Fra 24.000 danske kroner og op. 800 kr. for konsultation
 • Maksimum antal transplantater pr. Behandlingssession: 3000 grafter
 • Finansiering: Ja
 • Pakkepriser: Nej
 • Garantier: Godkendte kvalitetskrav
 • Talte sprog: Dansk og engelsk
 • Forberedelse: Ja
 • Andre behandlinger: Diverse
 • Tilbyder støtte efter operationen: Ja
VI SAMLER DE BEDSTE TILBUD PÅ HÅRTRANSPLANTATION

Ønsker man en hårtransplantation i Danmark, så kan dette privathospital klart anbefales. De har egen hårtransplantationsklinik og specialiserede læger; foruden den nyeste teknologi inden for hårtransplantation. AROS hårklinikken er den første i de europæiske lande, som tilbyder patienterne hårtransplantation med Smartgraft. Dette er et apparat, som er opfundet i Amerika, og som optimerer FUE-metoden. FUE er den mest skånsomme og effektive metode der findes til hårtransplantation, og Smartgraft gør den endnu bedre og mere effektiv, end den var i forvejen. AROS har mange års erfaring med at transplantere hår her i Danmark.

AROS hårklinikken Aarhus - anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot finder man diverse anmeldelser fra patienter af begge køn, der har været igennem et forløb på AROS i Aarhus. Disse anmeldelser er både i positive og knapt så rosende vendinger. Det kommer i stor grad an på, hvad der er blevet lavet, og hvem der har udført indgrebet.

Hvad prisen på hårtransplantation hos AROS angår, kan det siges at de ligger til den dyre ende. Alene det, at skulle betale for konsultationen er ret unikt. Men lider man af hårtab, og ønsker en hårtransplantation i Danmark, så er denne klinik en mulighed, der kan tages i betragtning. Omgivelserne og det ultra moderne udstyr de benytter, burde være en indikation af, at der kan udføres tilfredsstillende hårtransplantationer på AROS.

AROS hårklinikken Århus

Som før nævnt i det forrige afsnit, benytter AROS hårklinikken FUE-metoden til hårtransplantationerne, nu forbedret med Smartgraft som sikrer et endnu bedre resultat. Klinikken er placeret nær Århus og har en privat og diskret parkering til patienterne. Omgivelserne er rolige og behagelige, og patienterne vil opleve en helt igennem komfortabel atmosfære på klinikken. Både privatpersoner, patienter som er blevet henvist fra et offentligt sygehus og andre med gældende sygeforsikring, behandles på klinikken. Der findes ingen ventelister på AROS privathospital, så oftest kan man komme i behandling ret hurtigt.

For AROS er tilfredse patienter det, der står i højsædet. Derfor gør de også rigtigt meget ud af at tilfredsstille de enkeltes behov. Dette gælder både betaling og behandlinger. Eksempelvis kan man forud reservere en dato til en mulig hårtransplantation og overveje indgrebet grundigere, hvis der er behov for det. Der sørges også for den rette forplejning under og efter et indgreb.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til AROS

AROS hårklinikken – nej, det gør man ikke. FUE-metoden er yderst skånsom, både ved donor området og den del af kroppen som behøver at få transplanteret hår. Og Smartgraft, gør kun resultatet endnu bedre og usynligt for omverdenen.

Hos AROS gør man meget for, at patienterne kan gå derfra tilfredse. Men det forekommer både hos dem, og andre klinikker, at patienterne ikke opnår det, de ønsker sig.

Nej, det gør den ikke. En hårtransplantation er et ambulant indgreb, som ikke kræver indlæggelse, og som udføres med lokalbedøvelse på nogle få timer.

Lad hartransplantation.dk finde de bedste klinikker og de bedste tilbud på hårtransplantation for dig. Du sparer både tid og penge ved at bruge vores erfaring!

Hartransplantation.dk hjælper dig! Ved at udfylde formularen du finder på vores side, kan du få en sammenligning af priserne på alle de førende klinikker og de bedste tilbud.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website