Beregn pris »

Hårtransplantation priser

Sammenlign priser fra førende klinikker for hårtransplantationer, fra €1100

Her kan du sammenligne priser hos kvalificerede hårtransplantations-klinikker. Udfyld formularen og få en gratis konsultation og informationer om priser på hårtransplantation.

Udfyld formularen - sammenlign priser og få en gratis konsultation!

Hartransplantation.dk

Email:
info@hartransplantation.dk

 

Hvad koster en hårtransplantation?

Prisen på en hårtransplantation er  varierende, alt efter hvor behandlingen foretages og hvor mange grafter der skal flyttes.

Vi giver dig  prisoplysninger fra flere klinikker, så du hurtigt får et godt overblik over omkostningerne ved eksempelvis en FUE-behandling og andre metoder.

Spar tid og penge med vores hjælp

At tage kontakt til klinikker på egen hånd kan være en tidskrævende proces med en masse spørgsmål, der skal besvares. Når du udfylder formularen på denne side, behøver du kun besvare hvert spørgsmål en gang. Vi formidler derefter svarene til anbefalede hårtransplantations klinikker, hvilket betyder at du sparer tid.

Udvalgte klinikker

Hurtig reservation

Autoriseret personale

All-Inclusive

Hårtransplantation i udlandet med all-inclusive

Klinikpriserne for hårtransplantationer i Tyrkiet inkluderer alt. Det betyder, at du kan vælge mellem forskellige muligheder, der passer til dit budget. Alle pakker inkluderer hotel, fly og transport til og fra lufthavnen. Hvis du vil have lidt ekstra luxus i forbindelse med en hårtransplantation, tilbyder vores partnere premium-alternativ.

Engelsk-sprogede kontakter er tilgængelige under hele dit ophold. De sikrer, at alle dele af din rejse og de medicinske procedurer går glat. På denne måde har du ikke sprogforvirring eller andre problemer

Få en gratis konsultation

Indhent priser for din hårtransplantation fra flere forskellige klinikker. Når du har valgt en hårklinik, gennemføres en gratis konsultation. Alle kontakter oprettes med professionelle og seriøse aktører.
Vi sikrer, at du kommer i direkte kontakt med klinikken uden mellemled. Når du har truffet dit valg, booker vi en behandlingstid, der passer dig.

Vi sørger for flybilletterne

Hvis du booker en hårtransplantation i Istanbul, tager vi os af alt. Vores medarbejdere bestiller flybilletter, og en chauffør venter på dig i lufthavnen og fører dig til dit hotel med VIP-transport, som er inkluderet i prisen for hårtransplantation i Tyrkiet.

Transport og et godt hotel

For at sikre os, at du får en god oplevelse ud af dit ophold i Istanbul, sørger vi for, at du bliver transporteret til- og fra klinikkerne med en såkaldt VIP-kørsel. Derudover, bliver du indlogeret på et godt hotel.

Efter din hjemkomst

Efter din behandling sikrer vi i samråd med din kirurg, at du får de rette plejeprodukter med hjem, såsom den rigtige shampoo.

Vælg en metode til hårtransplantation der passer til dit budget

Forudsætningerne for en hårtransplantation er individuelle og afhænger af, hvor omfattende dine hårtabsproblemer er. Andre faktorer, der er afgørende, er hårfarve og hårkvalitet. Prisen skal altid indeholde et skøn over, hvor lang tid en operation tager. FUE-metoden betyder, at hårsækkene fjernes separat. Det estimerede antal grupper af hårsækkene er individuelt. Selv med teknikker som DHI eller Strip-metoden varierer din pris for hårtransplantation afhængigt af hvor omfattende behandlingen er. Når du kontakter os, sætter vi dig i kontakt med klinikker, der giver dig prisforslag baseret på dine specifikke behov.

Dit valg af klinik er afgørende for prisen

Vi hjælper dig med at sammenligne priser fra hårklinikker baseret på dine specifikke behov og de forventninger, du har til det endelige resultat. Priserne, som vi videregiver, kommer kun fra klinikker med anerkendte dygtige kirurger og operationshold. Det er vigtigt, at du har tillid til den klinik, hvor hårtransplantationen finder sted. Vi sætter dig i kontakt med anbefalede klinikker, der anvender en fast pris for hårtransplantation, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HårKlinik

Priser på hårtransplantation i forskellige lande

– Valget af land til din hårtransplantation har stor indflydelse på prisen. Her har vi sammenlignet priser mellem forskellige lande.

Topliste

Land

Priser

FAQ om finansering af hårtransplantation

Hårtab kan opfattes som besværligt og mange, der lider under problemet, sparer normalt op til en transplantation af hårsække. Der findes dog flere forskellige måder at finansiere og sænke prisen på din hårtransplantation.

Pris på hårtransplantation er generelt høje, og derfor tror mange, at de på ingen måder kan betale sig fra det. Men faktisk kan en hårtransplantation finansieres.

De fleste klinikker samarbejder med en række interessenter, der er villige til at give kunderne meget fordelagtige betingelser. Sådan kan der eksempelvis tales om rentefri lån og overskuelige betalinger. Vælger du at få et lån til din hårtransplantation, bør du dog altid sikre dig, hvordan renterne er, så du undgår at betale en højere pris på hårtransplantation end nødvendigt er. Du kan finde långivere, som er specialiserede i at give lån til kosmetisk kirurgi, hvor en transplantation af hår også hører under.
Ja, dit individuelle behov afgør i høj grad, hvilken pris på hårtransplantation du får. Med andre ord, skal du ikke betale det samme for at få ordnet hårlinjen ved høje tindinger, som du skal betale i tilfælde af at du fx skal have hårkirurgi til hele issen.

Flere faktorer påvirker prisen på en hårtransplantation

Når du har valgt at gennemgå en hårtransplantation, er konsultationen altid gratis. men der er andre faktorer, der kan påvirke din pris på hårtransplantation

  • Valget af metoden kan påvirke prisen. FUE- og STRIP-metoden koster mere, da det er en længere procedure
  • Mængden af hår der skal transplanteres- og kvaliteten af selvsamme hår, har en indflydelse på endeprisen af behandlingen
  • Vælger du et tidspunk på året, hvor der er lavsæson i branchen, kan du få en mere fordelagtig pris.
  • Hårtransplantationer er altid billigere i europæiske lande som fx Tyrkiet; hvor du kan få all-inclusive til en meget billig pris.

Kontakt os på WhatsApp, Messenger eller Telegram

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website