Beregn pris »

Hårtransplantation i Danmark vs. Tyrkiet

Overvejer du en hårtransplantation?

Hvis du lider af hårtab eller har problemer med skaldede pletter i hovedbunden, kan du vælge at få en hårtransplantation.

Her kan du læse lidt om proceduren, og hvilke overvejelser du skal gøre dig.

Inden man udfører en hårtransplantation, har de fleste klinikker en grundig gennemgang af behandlingen. Under konsultationen vil du som patient blive afklaret med, hvad du kan forvente af indgrebet, og lægerne fortæller dig mere detaljeret om proceduren, og på hvilken måde de kan hjælpe dig. Nogle klinikker tilbyder også online konsultationer, så du ikke behøver at møde fysisk op, hvis du ikke lige bor i nærheden.

Den mest anvendte metode er uden tvivl FUE-metoden. Denne metode giver et meget naturligt resultat og går i al sin enkelhed ud på, at transplanterer hår, fra et donorområde til det hårløse område der kræver behandling. Hvis du ønsker at vide mere om denne og andre metoder, så kan du læse om dem.

Når du skal vælge en hårtransplantation i Danmark

Overvejer du at få foretaget en hårtransplantation i Danmark, så har du flere interessante muligheder, for der findes mange danske klinikker med et godt og professionelt omdømme. 

Det er vigtigt, at du starter med at sammenligne klinikkernes priser og tilbud. Prisen på en hårtransplantation kan varierer fra alt mellem 15.000 til 60.000 danske kroner, alt efter hvor omfattende indgrebet er. Det er selvfølgelig også vigtigt at se på personalets erfaringer og resultater ved eksempelvis at læse deres anmeldelser. Alt dette kan være ekstremt tidskrævende, men det er en god investering, inden du vælger den klinik, der skal udføre dit indgreb. På Hårtransplantation.dk finder du masser af brugbare anmeldelser af klinikker i både Danmark og udlandet.

Udvid horisonten til udlandet og spar 70%

Hårtransplantationer er blevet hovedattraktionen i populære pakkerejser til eksempelvis Tyrkiet, som appellerer til både arabere og europæere. Konceptet kan minde om charterrejser, hvor både operation, hotelophold, tolk, morgenmad, hårprodukter og transport rundt i Istanbul er inkluderet i prisen på 9.000 kroner. I Danmark ville en tilsvarende pakke have kostet omkring 60.000 kroner. 

Overvejer du at gennemgå en hårtransplantation i Tyrkiet? Så er du ikke alene. Hvert år tager tusindvis af mænd og kvinder, der lider af forskellige problemer med hårtab og tyndere hår, til landet. Vi formidler tilbud og priser fra anbefalede klinikker. Når du kontakter os for at høre mere om priser på hårtransplantationer eller udfylder formularen online, vil du modtage en gratis konsultation og mulighed for at sammenligne tilbud fra anerkendte klinikker.

Hvilke hårklinikker er bedst i Tyrkiet lige nu?

Udvalget af hårklinikker i Istanbul er enormt og kan føles som en jungle. På baggrund af vores populære anmeldelser af klinikker, vil vi se nærmere på dé fire klinikker, der har de bedste anmeldelser fra vores uafhængige anmeldere.

Når vi gennemgår klinikker, tager vi udgangspunkt i en række kriterier såsom bookingproces, kvalitet af behandlinger, præ- og efterbehandling, indkvartering og vurderinger af lægeteamets erfaring og dygtighed. Oplysningerne kommer dels fra klinikkerne og dels fra tidligere kunder.

1. IdealofMeD

Klinikken for hårtransplantation i Istanbul, der har den højeste vurdering lige nu, er IdealofMed. Klinikken har skabt noget af et buzz takket være en masse ros på nettet. Vores team fandt ud af, at hypen ikke var uberettiget.

Noget der gør IdealofMed til et interessant valg er de forskellige pakker, hvor alt på stedet er inkluderet. Spilleren lægger stor vægt på præ- og efterbehandling, og muligheder for en hurtigere helingsproces med hyperbar iltbehandling er bestemt interessante. IdealofMeDs skandinaviske tilknytning og personlige behandling er en anden faktor, der gav et plus ved anmeldelsestidspunktet.

2. Istanbul Hair Clinic 

En anden klinik der ligger højt på listen er Istanbul Hair Clinic. Klinikken har gjort sig kendt som et rigtigt budgetalternativ til hårtransplantation i Istanbul, da den tilbyder en fast pris for det, der kaldes et “ubegrænset antal grafts” (i det med småt står der, at det er op til 4.500 grafts).

3. Esteworld

Esteworld er bestemt ikke den billigste mulighed for hårtransplantation i Tyrkiet, men den kan prale af både topmoderne klinikker og kendte kirurger. Esteworld har kontorer flere steder rundt om i verden, og det er muligt at booke på dansk.

4. Nordic Hair Clinic

Ligesom vores topvalg IdealofMeD er behandlinger, der stimulerer hårvækst, inkluderet i prisen. Kirurgen, Dr. Canan Köksüz, får ros. Klinikken er et lidt dyrere alternativ, der passer til alle, som søger en klinik, der både er til stedet i Tyrkiet og lige ovre på den anden side af Øresund i Malmø. Klinikken har en høj standard på behandlinger samt opfølgninger, og personalet har de bedste uddannelser og stor erfaring inden for arbejdet.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website