Beregn pris »

Hårtransplantation

Klinikk Tyskland

En hårtransplantation kan være vejen til et mere attraktivt udseende og dermed større selvtillid! Tusindvis af mænd og kvinder påvirkes dagligt af hårtab, hvad der i høj grad kan gå ud over deres velvære og selvsikkerhed. Når man har problemer med mangel på hår, ser man ældre ud og kan generelt ikke vise det image skønhedsidealerne kræver.

Her er det, at en hårtransplantation kan være værd at overveje. Når man får transplanteret hår, sker dette ofte via FUE-metoden. Det er en teknik, hvormed de enkelte hårsække tages fra et donorområde og implanteres der, hvor der er behov for det. Denne teknik bruges både til hovedbunden og til når øjenbryn eller skæg har behov for mere fylde.

Hårtab og hårtransplantation bør ikke være tabu

Reklamer og de sociale medier bombarderer os konstant med billeder af mennesker, der bare ser helt perfekte ud; også hvad et fyldigt hår angår. Dog er der mange, også unge mennesker, som lider af hårtab, hvad der kan påvirke dem i sådan en grad, at det ligefrem kan føre til depression. Med en hårtransplantation kan dette løses på den bedste måde, der er her tale om en procedure der både ser naturlig ud og som giver et permanent resultat.

For mange er hårtab lidt af et tabu; det er ikke noget man taler om, det er noget man prøver at skjule. Ofte er dette fordi mange tror, at en hårtransplantation er meget dyr. Men det er den ikke, hvis man vælger at få den udførte udenlands fx i Tyrkiet. Prisen på en hårtransplantation i Tyrkiet ligger mange tusinde kroner under den pris, man betaler her i Danmark og det er professionelle kirurger der udfører indgrebet på topmoderne klinikker.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website