Beregn pris »

Hårtab, image og dating

Hårtab

Image og dating hænger meget tættere sammen, end du måske tror. Det viser et studie foretaget af YouGov og hårprodukt producenten Alpecin. Dette studie viser nemlig, at især damer, føler sig frastødt af mænd som lider af hårtab eller har andre hår udfordringer. Dette ses navnligt, når der er tale om den første date.

Som mand bør du altså tage dine hår udfordringer meget alvorligt, hvis du gerne vil have succes med det modsatte køn, når det kommer til dating.

Piger har en tendens til at sætte image og identitet på samme hylde. Dette vil sige, at hvis hun ikke føler sig tiltrukket af fremtoningen af den mand, hun møder for første gang, vil hun næppe give sig selv eller ham, en chance for at kunne vise sin personlighed.

Damer i en lidt højere alder, tager derimod ikke hårtab lige så tungt, selvom mange stadig føler sig mest  tiltrukket af mænd med en pæn hårpragt.

Unge kan forbedre deres image permanent 

Unge mennesker døjer hyppigere og hyppigere med hårtab og skæg, øjenbryn- og øjenvipper med manglende fylde. I kvindernes tilfælde påvirker det ikke så meget deres dating liv, men til gengæld går det i høj grad ud over deres selvværd. Da de ikke kan fremvise det ønskede image overfor en verden, der sætter skønhed og et perfekt udseende tårnhøjt.

Er du blandt de mange, hvis image og identitet påvirkes af hår udfordringer, så kan du få hjælp. Der findes både produkter og metoder til at afhjælpe denne problematik. Heraf er den bedste løsning en hårtransplantation, da denne giver et permanent og livslangt positivt resultat.

Du kan få en hårtransplantation mange steder både her i Danmark og i udlandet. De fleste, der vælger denne løsning, foretrækker at få den udført i et europæisk land uden for vores grænser. Her er det især hårtransplantationer i Tyrkiet, der trækker det længste strå. Grunden dertil er, at det er højt kvalificerede kirurger, der udfører indgrebet, men til en brøkdel af den pris, man betaler for en hårtransplantation her i Danmark.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website