Beregn pris »

Klinik anmeldelse

IdealofMeD Anmeldelse

IdealofMeD tilbyder hårtransplantationer i Tyrkiet. Klinikken har en svensk tilknytning, og kombinerer nordisk perfektionisme med medicinsk ekspertise og de fordelagtige priser på hårtransplantation, der findes i Tyrkiet.

IdealofMeD er dukket op som et frisk pust og tilbyder et skræddersyet koncept til kunderne. I denne anmeldelse tager vi et kig på, om de gode kundeanmeldelser er berettigede.

IdealofMeD ratings

4.5/5

4.7/ 5.0

Booking og konsultation
Forbehandling
Ankomst og indlogering
Ankomst og indlogering
Indgreb og medicinsk team
Efterbehandling

IdealofMed opsummering af anmeldelse

Booking procedure

4 / 5

Det, der ved første øjekast kendetegner IdealofMeD er klinikkens overskuelige og informative hjemmeside. Under overskriften “hårtransplantation” har de stort set samlet alle de nødvendige oplysninger, hvis man overvejer en hårtransplantation. IdealofMeD er en aktør, der leverer hårtransplantation i Tyrkiet, og som kombinerer, det man kalder “Nordisk medicinsk tradition og perfektionisme med tyrkisk gæstfrihed”.

Lige netop den skandinaviske tilknytning, og den sikkerhed dette medfører, er et stort plus for nordiske kunder. Bookingprocessen er enkel og starter med en gratis konsultation. Personalet kan træffes via en bookingformular eller et telefonnummer. Det, der sænker vores samlede vurdering en smule, er, at vi ikke kan finde en prisliste med cirkapriser. Det er almindeligt blandt klinikker, at prisen oplyses under konsultationen, da betingelserne for en hårtransplantation er individuelle og afhænger af forudsætninger og det ønskede resultat.

Konsultation og forbehandlinger

5 / 5

IdealofMeD tilbyder hårtransplantationer, hvor alt er inkluderet, lige fra afhentning af en chauffør til konsultationer og ophold på et fire- eller femstjernet hotel (afhængig af hvilken pakke patienten vælger). At kunne slappe af før en hårtransplantation er vigtigt, og det er noget, klinikken lægger stor vægt på. Tidligere patienter, som vi har talt med, fik tilsendt et kit med produkter umiddelbart efter deres booking.

Endnu en stor fordel hos IdealofMeD er, at de er fleksible, når det gælder deres bookingvilkår. De tilbyder gratis afbestilling, hvis der skulle opstå noget uforudset.

Som tidligere nævnt havde vi gerne set en overskuelig prisliste på klinikkens hjemmeside. Fordelen ved hårtransplantationer i Tyrkiet er de lave priser, og en oversigt med cirkapriser er ofte en afgørende faktor for dem, der leder efter en hårklinik. Det er dog almindeligt, at klinikker oplyser om prisen baseret på patientens individuelle behov. Efter at have talt med klinikken fik vi en fyldestgørende prisliste.

Ankomst og indlogering

5 / 5

Noget der i den grad bidrager til IdealofMeDs høje rating er modtagelsen og det veltilrettelagte ophold i Tyrkiet. Patienten bliver mødt i lufthavnen af ​​en engelsktalende kontaktperson, og VIP-transfer inkluderer blandt andet fri Wi-Fi og gratis minibar.

Turen fra lufthavnen går direkte til klinikken for et kort 15 minutters stop for blodprøver. Derefter transporteres patienten til et fire- eller femstjernet hotel (afhængigt af den valgte pakke). Hotellet ligger højst 15 minutter fra klinikken.

Ikke at skulle arrangere noget selv og være i stand til at slappe af i trygge omgivelser før en hårtransplantation er et stort plus!

Faciliteter

5 / 5

En hårtransplantation hos IdealofMeD tager normalt 6-8 timer. Alle indgreb udføres på en klinik med A-licens. De topmoderne lokaler er udstyret med WiFi og til at fordrive tiden under indgrebet kan patienten fx se en film eller lytte til podcasts. Det kirurgiske team anvender lasere til at måle hårtæthed.

Det gennemførte koncept betyder også, at der er en frisør på stedet til at sætte håret, så det visuelle indtryk efter hårtransplantationen minimeres.

Kirurgisk indgreb og lægeteam

5 / 5

Under en hårtransplantation hos IdealofMeD anvendes Dermojet, som er en lokalbedøvelse uden nåle. Vi har ikke fundet detaljerede oplysninger om teamet hos IdealOfMed. Vi har dog talt med tidligere patienter, der har gennemgået behandlinger hos IdealofMeD, og som er blevet tilset af Dr. Devrim Demirel. Han har efter sigende mere end 34 års erfaring som kirurg.

En anden fordel ved IdealofMeD er, at de tilbyder en blanding af FUE-Sapphire og DHI-metoden under samme behandling. Dette er målrettet patienter, der eksempelvis har en skaldet isse kombineret med lidt hår på siderne af hovedet.

Efterbehandling

5 / 5

Efterbehandling ovenpå en hårtransplantation er noget, der ofte overses. Et stort plus ved IdealofMed er, at de giver garanti på det transplanterede område. Umiddelbart efter transplantationen får patienten, efter sigende, udleveret produkter i to måneder. Efter transplantationen holder det medicinske team kontakt med patienten og overvåger helingsprocessen én eller to gange om måneden.

Patienter, der vælger IdealofMeDs premium-pakke, bliver en ekstra dag i Istanbul og får Hyperbar Oxygenbehandling og vitaminindsprøjtninger, der fremskynder helingsprocessen.

Sammanfattning

Vi tildeler IdealofMeD 4,7 stjerne ud af 5 mulige

4.7/5.0

Vi har været i kontakt med tidligere patienter på IDealofMeD, som gav os adgang til autentiske før- og efter billeder. Vi kan konstatere, at lægeteamet laver hårtransplantationer med et naturligt resultat. Muligheden for at kombinere FUE-Sapphire og DHI-metoden er en stor fordel. Garantien, som siges at være på 90 % af transplanteret hår, giver ekstra tryghed. Det kan ses, at IdealofMeD har nordiske rødder, og selv dette er en tryghedsfaktor.

Det der trækker vurderingen en anelse ned er, at vi ikke kan finde vejledende priser på siden. De patienter, vi har været i kontakt med, har dog fået personligt tilpassede faste priser, der er helt i tråd med, at hårtransplantationer i Tyrkiet kan være op til 70 % billigere end i Danmark.

At IdealofMeD tilbyder et overordnet koncept hæver vurderingen. Vi er stødt på få klinikker med en så omhyggeligt udregnet tidsplan som IdealofMed. At patienten kan slappe af i trygge rammer er eksemplarisk.

Få en gratis hårtabsrapport i dag og sikre dig, at du får et fair tilbud fra klinikker

Team

Hos IdealofMeD udføres alle hårtransplantationer af et kirurgisk team på fire personer

Noget, som vi finder bemærkelsesværdigt ved IdealofMeD, er, at hele hårtransplantationen udføres med et kirurgisk team på fire personer. Øvrige klinikker har i de fleste tilfælde kun to personer til stede under hele forløbet, og ekstra medicinsk kapacitet er en ekstra sikkerhedsfaktor. Vi så gerne flere detaljerede informationer om Dr. Devrim Demirel på IdealofMeDs hjemmeside. Man kan selvfølgelig google sig frem til oplysninger om Dr. Demirel, men når man står overfor valget mellem flere klinikker, så er disse informationer vigtige.

Sammenfattende består teamet af uddannet lægepersonale og en personlig koordinator. Det personlige touch får IdealofMeD til at skille sig ud på en positiv måde.

ør- og efter billeder

IdealofMeD før- og efter billeder

Der er billeder på vej! Kontakt os direkte for en prissammenligning og mere information!

Vi hjælper dig med at finde den bedste pris på din hårtransplantation

Metoder

Metoder til hårtransplantation hos IdealofMeD Tyrkiet

IdealofMeD udfører hårtransplantationer samt øjenbrynstransplantationer og skægtransplantationer. Klinikken henvender sig til både mænd og kvinder og bruger de nyeste teknikker, såsom FUE-sapphire og DHI. FUE-sapphire er velegnet til patienter med skaldede områder på issen, og har brug for et stort antal transplantater.

En fordel ved FUE-metoden med safir er, at der stort set ikke er nogen synlige ardannelse. DHI-metoden bruges, når patienten ønsker tættere hår. IdealOfMed tilbyder også andre former for kosmetiske behandlinger, der kan kombineres med hårtransplantationen, såsom tandlægebehandlinger.

Priser

IdealofMed pris - hvad er inkluderet i en hårtransplantation hos udbyderen?

IdealofMeD tilbyder fire forskellige typer pakker: standard, premium, executive og en pakke målrettet kvinder, der ønsker en hårtransplantation. Prisen for hårtransplantation hos IdealofMed er baseret på antallet af transplantater og fastlægges ved en konsultation.

Ofte stillede spørgsmål om IdealofMeD

En hårtransplantation hos IdealofMeD tager mellem 6-8 timer, alt efter hvor omfattende proceduren er, og hvilken metode der anvendes.

Kontakt IdealofMeD for før- og efter billeder. De beskytter kundernes privatliv og er restriktive med hensyn til at dele denne type oplysninger.

Omkostningerne til en hårtransplantation hos klinikken fastsættes under en konsultation. Ifølge de oplysninger vi har modtaget, er prisen op mod 70% lavere end i Danmark.

Kontakt os

Kontakt os idag

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website