Beregn pris »

Pludselig hårtab

Infektion med høj feber kan medføre pludselig hårtab

Covid-19 rammer desværre ikke kun kulturlivet, erhvervsbranchen, økonomi og vores frihed til at bevæge os rundt, som vi er vant til. Covid-19 kan have mere eller mindre alvorlige senfølger som træthed, åndenød, hovedpine og pludselig hårtab. Nogle oplever sågar hårtab 2-3 måneder efter, de er blevet raske igen.

Er din hestehale blevet tynd?

Mange hårklinikker oplever flere henvendelser fra patienter, der oplever pludselig hårtab, efter et sygdomsforløb med corona. En kraftig infektion med høj feber kan føre til hårtab, og eftersom et af de almindelige symptomer ved covid-19 netop er feber, så er det formodentlig derfor, at så mange oplever stort hårtab efter sygdommen.

Nogle oplever hele håndfulde af hår falde af, når de børster deres hår, og at deres ellers så kraftige hår ender i en tynd tot i en elastik. Den amerikanske skuespillerinde Alyssa Milano har vakt opsigt med en video på Instagram, hvor hun viser, hvordan hun efter flere ture med børsten slutter af med en stor mængde hår i børsten.

Der er hjælp at hente hos hårklinikkerne

Er du en af dem, der oplever hårtab som senfølger efter et sygdomsforløb med corona? Så findes der heldigvis hjælp at hente. Med tiden vil håret vokse ud igen, men hvis du vil hjælpe det på vej, så findes der en såkaldt PRP behandling, der stimulerer hårvækst. PRP er en behandling, hvor plasma fra patientens eget blod injiceres i hårbunden og stimulerer hårrødderne. Blodbehandlingen består hovedsagligt af mineraler og vitaminer, som sørger for kroppenshelingsproces og består af aktive molekyler som kaldes for vækstfaktorer.

Der anvendes ingen tilsætningsstoffer, og derfor er behandlingen helt naturlig, og man risikerer ikke allergiske reaktioner. Du kan finde mere om emnet her på siden, hvor vi også har anmeldelser af de bedste klinikker i Danmark.

Bryn med naturlig fylde er dagens fashion fænomen

I den mindre alvorlige ende, så har vi også tips til, hvordan du kan forvandle dine tynde streger til fyldige, naturlige øjenbryn. Tidligere var det ’in’ at plukke sine øjenbryn til en tynd streg, og nogle har sågar fået fjernet hårene permanet og i stedet fået tatoveret øjenbryn. Men nu er det fyldige, buskede look altså mega hot og en vigtig del af mange kvinders udseende. Det er især topmodellen Cara Delevingne, der har sat standarden for de fyldige wow-øjenbryn.

Har du ikke fra naturens side fyldigt udseende bryn, så er der flere måder at få dem på: Brow lift, powder brows, 3D-bryn, brow tint, microblading eller hårtransplantation. Ved en hårtransplantation bruges der en manuel FUE-teknik til udtagning af de hårsække med et enkelt hårstrå, som er de bedst egnede til øjenbryn. 

Efterfølgende implantereshårsækkene ved hjælp af den såkaldte Lion implanter, som gør det muligt at bestemme hårenes vokseretning, hvilket er nødvendigt for at opnå et naturligt look. Det er et lille indgreb, der bliver gjort under lokalbedøvelse og tager ca. 2.1/2 til 5 timer. Efter en uges tid vil man ikke kunne se, at man har fået fortaget indgrebet, og du er garanteret et permanet og naturligt resultat. Find mere om klinikkernes priser på hårtransplantation her på siden.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website