Beregn pris »

Skægtransplantation

Hvad er en skægtransplantation?

En skægtransplantation fungerer på samme måde som en hårtransplantation. Det er til dem, der ikke selv kan vokse skæg, eller har skaldede pletter i skægget, eller måske har ar i ansigtet, som de gerne vil skjule. Hår fra andre steder på kroppen vil blive brugt til skægtransplantation. Der er forskellige teknikker til at lave en skægtransplantation, som vi vil komme nærmere ind på nedenfor

Du kan selvfølgelig vælge at få lavet en skægtransplantation i Danmark, men ved at få lavet en skægtransplantation i Tyrkiet sparer du (betydeligt!) på udgifterne. På hårtransplantation.dk kan vi hjælpe dig med at finde den bedste pris og de bedste klinikker i Tyrkiet.

En skægtransplantation er en simpel procedure

Skægtransplantation er et kirurgisk indgreb, der kan udføres på skæg, bakkenbarter, kind- og overskægsområdet. Der er flere grunde til, at skægtransplantation er blevet et så populært indgreb

 • Det er den eneste permanente metode
 • Sikker kirurgisk procedure
 • Kun lokalbedøvelse er påkrævet
 • Relativt smertefrit, mange patienter beskriver det som “knibende”
 • Transplanterede hår fungerer som normalt hår efter helingsprocessen
 • Det nye skæg kan trimmes og barberes som normalt
 • Du kan udføre proceduren for at skjule acne, ar eller andre former for mærker i ansigtet

 

I dag finder 60 % af alle skægtransplantationer sted i Tyrkiet. Det er billigere at drive klinikker i Tyrkiet. Det betyder, at det bliver billigere for klinikken at udføre indgrebet.

Tyrkiet er også et fantastisk land at besøge, og du kan blive et par dage ekstra for at opleve det smukke land og kultur.

Metoder til skægtransplantation

I dag anvendes der forskellige teknikker til skægkirurgi, de to mest almindelige er FUT som står for Follicular Unit Transplantation og FUE som står for Follicular Unit Extraction. Der er begge metoder, hvor hår fra et område implanteres til det ønskede område. Håret kan blandt andet tages fra overskæg, kinder, kæbekant eller dine bakkenbarter.

 

FUT-metoden ved skægtransplantation

I denne metode skærer kirurgen et lille stykke væv ud, der indeholder flere hår til donorstedet. Derefter vil kirurgen lukke såret og udtrække hårtransplantation fra det stykke hud, der blev fjernet.

Fordelene ved FUT-teknologi:

 • FUT fremmer et højt udbytte af hår i det implanterede område, da det giver en kirurg mulighed for at overføre op til 4000 follikler i en enkelt session, hvilket gør denne teknik velegnet til dem, der ønsker ekstra fylde.
 • FUT har en højere overlevelsesgrad for hårsækkene.

 

FUE-metoden ved skægtransplantation

Follicular Unit Extraction er en transplantationsteknik, hvor hårsækkene tages fra enten baghovedet eller under hagen og flyttes til de bare områder af skægget for at skabe patientens ønskede skæg.

Fordelene ved FUE:

 • Det går hurtigt
 • Ardannelse efter operation er praktisk talt usynlig
 • Det giver kirurger mulighed for at vælge follikelenheder efter eget valg gennem at identificere, adskille og vælge finere follikelenheder

Hvad koster en skægtransplantation?

Det første skridt til en skægtransplantation er, at du skal være en egnet kandidat til proceduren. Herefter vil kirurgen kunne fastsætte omkostningerne, som proceduren vil koste. Omkostningerne afhænger af antallet af transplantater, der kræves for at opfylde din ønskede tæthed og æstetik.

En skægtransplantation involverer normalt anbringelse af 300-600 transplantater til overskægsområdet, 600-800 transplantater til en hel skæg, 200-350 transplantater pr. bakkenbarter og mellem 800-1000 transplantater pr. kind. Det hele afhænger af, hvilken tæthed og æstetik du leder efter, og dette kan du tale med dit team om.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bedste pris på en skægtransplantation i Tyrkiet og med vores hjælp kan du sammenligne de mest overkommelige klinikker. Book en gratis konsultation nu med vores hjælp.

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website